Promoció Econòmica

Notícies

  • 28 de març de 2023 Cursos de formació gratuïts per a emprenedors i empreses

    L’Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires, junt amb la resta de municipis del Baix Llobregat Nord, fomenta i impulsa el desenvolupament econòmic local a través de la millora de les competències i capacitats d’emprenedors i empreses. Amb aquesta finalitat, els diferents consistoris de la zona nord han programat un total de 16 accions formatives gratuïtes  sobre temàtiques com ara idees de negoci, vendes, preus, fiscalitat màrqueting i xarxes socials.

  • 23 de març de 2023 Sant Esteve Sesrovires obté un notable alt en transparència Transparència

    L’informe Infoparticipa ha atorgat un 76,92% en transparència a l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires. Infoparticipa és un estudi de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) que anualment mesura el grau de compliment de la Llei de Transparència. Amb aquest resultat, el consistori sesrovirenc se situa en el grup d’ajuntaments més transparents.

  • 17 de març de 2023 Sant Esteve rep el distintiu Compromís per la Sostenibilitat Turística Biosphere LLIURAMENT DISTINTIU BIOSPHERE

    L’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires ha estat distingit amb el Compromís de Sostenibilitat Turística Biosphere, i és un dels set ajuntaments del Baix Llobregat que compta amb aquest reconeixement internacional per un turisme sostenible i de qualitat.

Darrera actualització: 23.11.2021 | 13:16