Notícies

 • bru borni Actuació musical a la Biblioteca Municipal 27-11-2022

  La Biblioteca Municipal acull el proper dimecres un concert de petit format amb l’actuació de Bru Borni i de diversos músics. Per al desembre, l’equipament cultural ha programat una hora del conte i les activitats permanents de cada mes.

 • Gran Recapte Gran recapte d’aliments, el 25 i 26 de novembre 23-11-2022

  El Banc d’Aliments Parroquial torna a organitzar la campanya del Gran Recapte. Enguany la  recollida d’aliments serà aquest divendres i dissabte, 25 i 26 de novembre. En l’actualitat, l’entitat atén 68 famílies, de les quals 36 tenen infants i adolescents al seu càrrec. 

 • Aparells circuit agility Entra en funcionament el nou parc correcan 23-11-2022

  Aquesta setmana ha entrat en funcionament el nou parc lúdic o correcan que es troba al parc Masia Bach, a l'avinguda Moixeró. L’espai disposa d’un circuit d’agility amb diversos aparells, així com mobiliari urbà. En breu s'instal·larà una font d'ús públic i amb abeurador per a gossos.

 • 25n Sant Esteve Sesrovires, contra la violència masclista 23-11-2022

  La regidoria d’Igualtat, Polítiques Feministes i LGTBI ha convocat un conjunt d’actes amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones sota el lema de Juntes contra la violència. L’acte principal serà una fotografia aèria on les persones participants formaran la xifra de dones assassinades per la violència masclista: 1.171 des del 2003, any en que es van començar a comptabilitzar els feminicidis.

 • ALRICOKOCO Alricokoco i l’Aula de Música celebren Santa Cecília 21-11-2022

  El 22 de novembre és el dia de Santa Cecília, la patrona de la música. Per celebrar aquesta efemèride, el grup Alricokoco prepara per dimarts una jam session a a la plaça Xic Mateu. Per la seva part, l’Aula de Música va oferir divendres l’Audició de Santa Cecília.

 • Bambolina Bambolina presenta diumenge l’obra Jo vaig amb mi 21-11-2022

  El Cicle d’Espectacles Familiars Bambolina torna diumenge al Casino amb una obra que parla de la transició de la infància a l’adolescència i de la importància de l’autoestima. Jo vaig amb mi és la versió teatral del conte de Raquel Díaz Reguera, que s’ha reeditat 14 vegades. Les entrades ja es poden reservar a l’app ReservaPlay.

 • NOVA VORERA CARRER MARTORELL Finalitza la reurbanització de la vorera del carrer Martorell 21-11-2022

  Sant Esteve ha iniciat la transformació de l’entrada al municipi pel sector de l’antiga Chupa Chups. Dissabte es va reobrir al trànsit el carrer Martorell, després de finalitzar les obres de reurbanització d’una de les voreres.

 • Sala Jove El Pla Local de Joventut recull les necessitats i inquietuds del jovent sesrovirenc 18-11-2022

  El ple municipal de l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires ha aprovat aquesta setmana el Pla Local de Joventut per al període 2022-2025.  Aquesta eina va dirigida a facilitar una intervenció transformadora i de canvi, que doni resposta a les necessitats, inquietuds i peticions del jovent a mig i llarg termini.

 • tren El Ple demana la reobertura dels serveis de l’estació i dels trens 17-11-2022

  El Ple Municipal celebrat ahir va aprovar demanar a Ferrocarrils de la Generalitat la reobertura dels serveis de l’estació, tancats des la pandèmia de la Covid19. També reclama que les persones usuàries puguin fer ús dels lavabos als trens de totes les línies.

 • Curs mòbil Inscripcions obertes al curs per aprendre a utilitzar el mòbil per buscar feina 17-11-2022

  El Centre de Formació Jaume Balmes organitza el curs El mòbil com  a eina per a la recerca de feina dins del programa de formació subvencionada per a dones.  Les inscripcions s’han de fer en l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament a partir del 18 de novembre.

 • Xerrada El CAP realitzarà xerrades de benestar emocional a l’Institut 16-11-2022

  Amb el suport de l’Àrea de Salut de l’Ajuntament,  el Centre d’Atenció Primària (CAP) ha programat quatre xerrades per a l’alumnat de l’Institut Montserrat Colomer. Els temes a tractar són el bullying, la sexualitat i l’afectivitat, així com les sensacions emocionals. La primera de les conferències serà el proper 18 de novembre.

 • CIRCUIT AGILITY GOSSOS Sant Esteve tindrà un parc lúdic per a gossos 14-11-2022

  Avui han començat els treballs per instal·lar un parc lúdic amb circuit d’agility destinat a gossos. L’espai ocuparà una superfície de 1.000m2 en un recinte tancat i s’emplaçarà a l’avinguda Moixeró, a la urbanització Masia Bach. Amb la creació d’aquest parc l’Ajuntament vol oferir a les persones que tenen gossos, una zona de lleure amb aparells, on puguin anar sense lligar, puguin córrer, jugar i socialitzar amb altres gossos.

Canals RSS disponibles

Darrera actualització: 09.01.2020 | 09:24
Darrera actualització: 09.01.2020 | 09:24