Promoció Econòmica

Notícies

  • 24 de novembre de 2023 Saica posa la 1a pedra de la planta més avançada d’Europa en innovació i packaging sostenible 1A PEDRA SAICA

    Avui s’ha col·locat la 1a pedra de la nova factoria que el grup Saica construirà al polígon Can Margarit. La companyia aragonesa invertirà més de 100 milions d’euros en la nova planta que ocuparà una superfície de 70.000 m2 construïts. Es tracta d’una instal·lació referent a nivell europeu pel que fa a innovació i packaging sostenible. 

  • 24 de novembre de 2023 L’Ajuntament destina més de 40.000 € a la campanya de suport al comerç local Campanya comerç Nadal

    La regidoria de Promoció Econòmica, Comerç i Acció Turística posa en marxa una nova edició de la campanya de suport al comerç local “El Comerç de Sant Esteve t’aporta valor. Fes Nadal a casa” amb una aportació de fins a 43.000 €. Amb l’objectiu d’incentivar la compra al municipi, es lliuraran cupons descompte per bescanviar en els comerços i serveis adherits. 

  • 15 de novembre de 2023 Convocat un nou pla d’ocupació per un lloc de repartidor/notificador Administració

    L’Ajuntament ha obert una nova convocatòria de pla d’ocupació per cobrir un lloc de repartidor/a - notificador/a. Poden optar-hi les persones aturades i inscrites al SOC i a la Borsa de Treball Local. Les sol·licituds es poden presentar fins al 28 de novembre.

Activitats

Darrera actualització: 23.11.2021 | 13:16