Promoció Econòmica

Notícies

  • 20 de d’abril de 2024 La primera jornada ‘Sesrovires Impulsa’ reuneix el teixit empresarial local SESROVIRES IMPULSA

    L’Ajuntament de Sant Esteve, a través de la regidoria de Promoció Econòmica, ha organitzat la jornada empresarial ‘Sesrovires Impulsa’ amb les infraestructures com a eix temàtic. L’encontre que ha tingut lloc al Club de Golf Barcelona, ha reunit un centenar de persones del teixit empresarial local. La bona acollida d’aquesta primera trobada en garanteix futures edicions.

  • 5 de d’abril de 2024 Felip VI visita les obres de la nova planta d’ensamblatge de bateries de SEAT OBRES PLANTA ENSAMBLATGE SEAT

    Seat ha mostrat avui el progrés de les obres de la planta d’ensamblatge de sistemes de bateries que està construïnt, en bona part al terme de Sant Esteve, amb una inversió de 300 milions d’euros i la generació de més de 500 llocs de treball. L’acte ha comptat amb la presència del rei Felip VI, el president de la Generalitat, Pere Aragonès i el ministre d’Indústria i Turisme, Jordi Hereu. També hi ha assistit l’alcalde de Sant Esteve, Enric Carbonell.

  • 19 de de març de 2024 Pla d’ocupació per contractar un educador/a social Ajuntament

    L’Ajuntament ha convocat un pla d’ocupació per contractar un educador/a social. Els requisits bàsics són tenir el grau d’Educació Social, nivell de català C1 i permís de conduir B. Les sol·licituds es poden presentar al registre de l’Ajuntament fins a l'1 d'abril.

Darrera actualització: 23.11.2021 | 13:16