El sesrovirenc Jordi Amate dedica el seu segon llibre a les cites clàssiques

Dilluns, 29 de març de 2021 a les 13:00

Jordi Amate Pou acaba de publicar el seu segon llibre, que porta el títol de Pensando en la antigüedad: las mejores citas clásicas. La nova obra de l’autor sesrovirenc segueix els passos del seu primer treball, que també va estar dedicat a la recopilació de frases, sentències i apotegmes. El llibre ha estat publicat per l’editorial Caligrama.

Pensando en la antigüedad: las mejores cites clásicas és el nou treball de Jordi Amate Pou. El llibre recull cites de diverses celebritats que van viure entre el segle XIV abans de JC i el segle IX. A través de 350 pàgines, l’autor sesrovirenc vol mostrar com una opinió, una frase o una idea poden contenir tot el coneixement i subtilesa del pensament més suggerent.

El seu anterior llibre va ser Paseando por una parte de la historia. Antología de citas, on va recopilar les millors cites expressades al llarg de mil anys d’història.

Jordi Amate és diplomat en Educació Social i treballa en el món de l’oci i del temps lliure des de l’any 1999. Actualment compagina la seva activitat professional amb tasques sindicals i amb la seva afició a les frases cèlebres. L’escriptor viu a Sant Esteve Sesrovires.

 

Darrera actualització: 29.03.2021 | 21:36