El taekwondo sesrovirenc triomfa en la tornada a la competició presencial

Dijous, 18 de març de 2021 a les 13:30

L’Escola Taekwondo Sesrovires va participar diumenge en el Campionat de Catalunya de Pumses,  el primer torneig presencial que s’ha celebrat des de l’aturada provocada per la pandèmia. Els esportistes sesrovirencs han aconseguit dues medalles d’or, una plata i arribar a totes les finals. Així mateix, l’Escola Taekwondo Sesrovires continua també amb les competicions online i aquest cap de setmana participarà en un torneig virtual organitzat des d’Argentina.

Alberto Bonilla, professor de l’Escola Taekwondo Sesrovires, reconeix que tornar a la competició presencial va ser “súper emocionant” i que els esportistes "van vibrar, que és el que ens faltava”. El Campionat de Catalunya de Tècnica i Pumses es va celebrar el 14 de març, al Pavelló Poliesportiu de la Mar Bella de Barcelona, sota estrictes mesures de seguretat. Hi ha haver zona d’escalfaments prèvia, tatamis individualitzats i molta neteja.

A més de les bones sensacions, els resultats també hi van acompanyar.  Guilllem Bonilla i Albert Bonilla van aconseguir l’or en les seves respectives categories. Amb aquest resultat s’han classificat per representar Catalunya en el proper Campionat d’Espanya. Paula Sánchez  va estrenar-se en la categoria cadet amb una medalla de plata. Noah Pentier, Ariadna Bargalló i Isaac del Rosario no van pujar al  pòdium, però van arribar a les finals i van quedar entre els 10 millors de les seves categories.

Amb aquest resultats, l’Escola Taekwondo Sesrovires hauria d’haver quedat campiona de Catalunya per equips, però, paradoxalment, la Federació no va donar copes per equips en la modalitat de pumses, mentre que sí que les va donar en combat. L’Escola Taekwondo Sesrovires es mostra crítica amb la Federació per aquest i altres motius, fet que els ha posicionat a favor de la plataforma que defensa un canvi dels actuals dirigents federatius.

Competició online
El taekwondo sesrovirenc també ha participant recentment en dues competicions per internet. En la Online Bavarian Pumse van quedar segon per equips i en el Campionat de Platja de Pumses, organitzat per Veneçuela, han quedat primers per equips i segons per països participants.

Tot i ser reticents al principi a les competicions online, ara l’Escola Taekwondo Sesrovires reconeix que amb aquests tornejos s’ha obert una porta  i s’han creat noves aliances que s’haurien de mantenir. Afirmen que la modalitat online ha permès al taekwondo sesrovirenc competir internacionalment i comprovar que tenen un nivell mundial.

Per aquesta raó, l’Escola Taekwondo Sesrovires combinarà tant la competició presencial com l’online. Aquest mateix cap de setmana, participen en una torneig virtual organitzat des d’Argentina.

Darrera actualització: 18.03.2021 | 13:48