Exposició del 10è aniversari de la Cofradía del Santo Cristo, balls i lectura del manifest del Dia de la Dona

Dijous, 4 de març de 2021 a les 00:00

La Cofradía del Santo Cristo celebra diumenge el Dia d’Andalusia a la Pista Francesc Castellet amb un programa que conté una exposició del 10è aniversari de la Cofradía, balls, desfilada de moda  i la lectura del Manifest del Dia de la Dona. Tot i que l’accés  és gratuït, a causa de la normativa COVID  cal reservar les entrades per l’aplicació ReservaPlay o al telèfon 679 677 296. 

A partir de les 11 del matí s’aniran desenvolupant les diferents activitats.  La primera d’elles serà l’actuació de l’escola de flamenc de la Cofradía i de les entitats convidades Ses Dansa, Anwar-Oriental, Som Bollywood, Som Cabaret i Amor al Arte.

A continuació hi haurà una desfilada de roba flamenca. A les 13.30h es llegirà el manifest del Dia de la Dona i es realitzarà una coreografia conjunta.

De forma paral·lela a les actuacions, els visitants podran veure l’exposició fotogràfica que recull les activitats que la Cofradía del Santo Cristo ha portat a terme en els seus 10 anys d’existència.

Els organitzadors també han volgut que el Dia d’Andalusia també tingui un component solidari i per això recolliran productes de primera necessitat per al Banc d’Aliments.

Darrera actualització: 04.03.2021 | 14:52