Fem Xarxa Fem Empresa presenta el programa formatiu 2021 per a empreses i emprenedors

Dilluns, 1 de març de 2021 a les 14:00

Els ajuntaments del Baix Llobregat Nord, a través del projecte  Fem Xarxa Fem Empresa,  presenten una àmplia oferta formativa per al 2021 destinada a empreses i emprenedors. S’ofereixen fins a una vintena de cursos i tallers gratuïts, que s’impartiran per via telemàtica, entre els mesos de març a novembre.

Les accions formatives estan subvencionades per la Diputació de Barcelona i tracten temes com la venda online, els impostos, la innovació, les xarxes socials o el big data, entre altres continguts. Les formacions es realitzen en modalitat de teleformació, gestionades pels diferents serveis de Promoció Econòmica dels municipis.

Les accions programades s’emmarquen en diferents itineraris formatius i diferents línies de treball com sessions informatives, sessions d’acompanyament per a persones emprenedores, tallers de consolidació i creixement d’empreses i dinàmiques de networking.

Per realitzar les accions formatives és imprescindible inscripció prèvia emplenant el formulari de l’activitat corresponent al web Molí Empresa o presencialment a cada servei de Promoció Econòmica  dels diferents municipis participants.

Fem Xarxa Fem Empresa és un projecte supramunicipal impulsat pels ajuntaments del Baix Llobregat Nord, entre els quals es troba Sant Esteve Sesrovires, i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

CONSULTA L’OFERTA FORMATIVA 2021

 

Darrera actualització: 01.03.2021 | 15:08