Festival de Ses Dansa, 30 anys ballant a Sant Esteve Sesrovires

Dimecres, 15 de juny de 2022 a les 09:00

Ses Dansa torna a celebrar el festival de fi de curs en la Pista Coberta Francesc Castellet.  Enguany serà un espectacle diferent i amb un ambient de festa d’aniversari perquè coincideix amb els 30 anys de la posada en marxa del projecte que lidera des de fa tres dècades Manoli Rodríguez.

Manolí Rodriguez va començar a impartir classes de dansa-jazz al gimnàs Top Line a l’any 1992. Un any després es va celebrar el primer festival de fi de curs.  D’aquella primera època, la professora sesrovirenca guarda “un record molt especial, ja que vaig estar 18 anys i va ser una etapa molt bonica”.

La segona etapa va ser un moment de transició en el que les classes es van impartir al Complex Esportiu. Més tard va arribar l’aparició de l’entitat Ses Dansa i la creació d’unes instal·lacions pròpies a l’Avinguda Montserrat.

Ses Dansa s’ha convertit en un espai on tenen lloc diferents formes d’entendre el ball, com ara la dansa africana, la dansa clàssica, la dansa contemporània, els balls de saló i els ritmes llatins. Però la dansa-jazz continua sent el que més alumnes té.

Actualment al voltat de 140 persones assisteixen a algunes de les nombroses classes que s’imparteixen a la seu de l’entitat. La franja d’edat va dels 4 als 65 anys. Manoli Rodríguez explica que té alumnes d’una mateixa família que pertanyen a tres generacions diferents, com la d’una ballarina que va actuar al festival de 1993 i que actualment porta la seva neta a Ses Dansa. “Això ens fa molt feliços”.

Festival i festa d’aniversari

Després d’uns anys celebrant-se al teatre La Passió d’Esparreguera, el festival de fi curs torna a la Pista Coberta Francesc Castellet, lloc on es va fer als inicis i durant molts anys. Ballar de nou a la Francesc Castellet “sentimentalment és molt gratificant –afirma Manoli Rodríguez- tot i que suposa un treball molt gran per la logística que implica muntar l’espectacle”.

El Festival vol ser la festa d’aniversari dels 30 anys i la intenció és que “tothom gaudeix d’aquesta gran celebració”, explica la directora de Ses Dansa. L’espectacle tindrà lloc el dissabte 18 de juny, a les 22.00h, a la Pista Francesc Castellet. El preu de l’entrada és de 7 euros.

Darrera actualització: 15.06.2022 | 09:31