La Festa Major rendeix tribut a la música d’ABBA

Dilluns, 26 de juliol de 2021 a les 13:45

Les cançons de l’emblemàtic grup de música suec ABBA estaran presents a la Festa Major amb un concert tribut del grup ABBA, The New Experience. L’espectacle tindrà lloc el diumenge, 1 d’agost, a les 22.00h, a la Pista Francesc Castellet. Cal reservar l’entrada a l’app ReservaPlay o al telèfon 678 010 095.

ABBA és un dels grups musicals més coneguts mundialment. La formació musical, guanyadora del festival d’Eurovisió a l’any 1974, va marcar la música i l’estil dels anys 70 i 80. Les seves melodies i un so propi formen part de la memòria col·lectiva de vàries generacions.

La banda de tributs ABBA, The New Experience continua difonent els seus gran èxits amb un espectacle musical i escènic d’una gran qualitat. El grup ha actuat en prestigiosos esdeveniments musicals com el Festival de Pedralbes i en nombroses festes majors de ciutats d’arreu de Catalunya i Espanya.

Entrades
Donat que l’aforament és limitat es recomana la reserva anticipada, a l’app ReservaPlay o al telèfon 678 010 095. En cas que quedin entrades, es podran adquirir el mateix dia del concert a la taquilla.

Durant l’espectacle serà obligatori l’ús de la mascareta i mantenir la corresponent distància de seguretat.

Darrera actualització: 26.07.2021 | 14:07