La problemàtica de les urbanitzacions amb dèficits arriba al Parlament

Dilluns, 15 d'abril de 2019 a les 09:00

Com Pou del Merli, a Catalunya hi ha 750 urbanitzacions amb dèficits urbanístics i anomalies, que no poden afrontar ni veïns ni ajuntaments. En aquest sentit, el Parlament ha aprovat per unanimitat una moció que demana la modificació de la legislació i fer viables els costos d’urbanitzar.

La moció també insta al Govern de la Generalitat a reobrir línies d’ajuts de millora de barris i a reactivar la Llei de barris que combina crèdits i subvencions, ja que hi ha edificis ineficients des de fa més de 40 i 50 anys.

Des de l’Ajuntament de Sant Esteve es va traslladar a instàncies parlamentàries la problemàtica existent al Pou del Merli. En el cas del barri sesrovirenc és molt important un canvi normatiu que rebaixi els costos per part de propietaris i faci viable el projecte d’urbanització.

El passat 5 de març l’Ajuntament va convocar una sessió informativa amb els veïns i veïnes amb l’objectiu d’iniciar la creació d’una comissió de seguiment de Pou del Merli per tal de començar a treballar en la millor solució per resoldre les actuals problemàtiques i que passen per la urbanització del barri.

Darrera actualització: 15.04.2019 | 09:30