Urbanisme

Model territorial

Actualment, el municipi de Sant Esteve Sesrovires es troba immers en la definició d’un nou model territorial que ha de substituir el Pla General d’Ordenació Municipal.

El PGOM va ser aprovat definitivament per la Comissió d’Urbanisme de Barcelona el 17 d’octubre de 1990, i va ser publicat al DOGC el 13 de febrer de 1991, moment a partir del qual és vigent.

La redacció del nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Sant Esteve Sesrovires ha d’ordenar urbanísticament el territori, planificar el seu creixement i definir el seu futur desenvolupament, amb l’horitzó establert en l’any 2025.

En aquest apartat hi trobareu informació i documentació relacionada tant amb el planejament urbanític del municipi com continguts vinculats al territori, a obres i projectes.

Planejament

Enllaços

Notícies

  • 3 de juny de 2022 Ajuntament i veïnat consensuen com serà la urbanització de La Coma La Coma

    L'Ajuntament va convocar ahir al Casino una sessió informativa amb el veïnat de La Coma per tractar l'avantprojecte d'urbanització del barri i acordar-ne les línies principals. Durant la trobada també es va informar sobre l'estat actual de les obres de renovació de la xarxa d'aigua i clavegueram.

  • 31 de maig de 2022 La justícia dona la raó a l’Ajuntament i evita l’enderroc d’11 naus del polígon industrial Sesrovires RODA DE PREMSA VALORACIÓ SENTÈNCIA

    El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha donat la raó a l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires en el procés judicial iniciat l’any 2008 sobre el polígon industrial Sesrovires. El tribunal ha dictat la inexecució de la sentència i evita l’enderroc d’11 naus industrials en aquest àmbit i les legalitza definitivament.

  • 10 de maig de 2022 Comença l’última fase de les obres del carrer Carrilet CARRER CARRILET

    Aquesta setmana han començat els treballs per reurbanitzar la calçada i instal·lar una tanca definitiva i una biona sobre el mur de contenció de Ferrocarrils al carrer Carrilet. Després de les intervencions d’Agbar i posteriorment de Ferrocarrils, l’execució de la darrera fase li correspon a l’Ajuntament. El cost de l'obra és de 39.000€.

Darrera actualització: 12.07.2016 | 14:55