Urbanisme

Model territorial

Actualment, el municipi de Sant Esteve Sesrovires es troba immers en la definició d’un nou model territorial que ha de substituir el Pla General d’Ordenació Municipal.

El PGOM va ser aprovat definitivament per la Comissió d’Urbanisme de Barcelona el 17 d’octubre de 1990, i va ser publicat al DOGC el 13 de febrer de 1991, moment a partir del qual és vigent.

La redacció del nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Sant Esteve Sesrovires ha d’ordenar urbanísticament el territori, planificar el seu creixement i definir el seu futur desenvolupament, amb l’horitzó establert en l’any 2025.

En aquest apartat hi trobareu informació i documentació relacionada tant amb el planejament urbanític del municipi com continguts vinculats al territori, a obres i projectes.

Planejament

Notícies

  • 14 de setembre de 2021 Comença la segona fase de les obres del carrer Carrilet Obres carrer Carrilet

    Després de la finalització de les obres de substitució del col·lector que travessa el carrer Carrilet, al mes de setembre han començat les feines per estabilitzar el terreny. L’Ajuntament no podrà iniciar la reurbanització de la vorera i la calçada fins que no finalitzin prèviament els treballs actuals.

  • 17 de juny de 2021 Comencen les obres de substitució del col·lector del carrer Carrilet INICI OBRES COL·LECTOR C/CARRILET

    Aquesta setmana la companyia d’aigües Agbar ha començat els treballs per a la substitució del tram del col·lector que travessa un talús des del carrer Carrilet fins el viaducte de Ferrocarrils. És una obra prèvia a la intervenció de Ferrocarrils per estabilitzar el talús de la via a la zona i que un cop finalitzada permetrà a l’Ajuntament reurbanitzar el carrer.

  • 18 de maig de 2021 L’Ajuntament posa en marxa una enquesta ciutadana sobre la modificació urbanística a l’antiga Chupa Chups ENQUESTA CHUPA CHUPS

    Amb l’objectiu de conèixer l’opinió dels veïns i veïnes sobre la modificació del planejament en l’àmbit de l’antiga Chupa Chups, la regidoria de Participació Ciutadana ha repartit a totes les llars una enquesta ciutadana. També està disponible online a través de la plataforma Decidim Sesrovires. El termini per emplenar-la és del 19 al 26 de maig.

Darrera actualització: 12.07.2016 | 14:55