Urbanisme

Model territorial

Actualment, el municipi de Sant Esteve Sesrovires es troba immers en la definició d’un nou model territorial que ha de substituir el Pla General d’Ordenació Municipal.

El PGOM va ser aprovat definitivament per la Comissió d’Urbanisme de Barcelona el 17 d’octubre de 1990, i va ser publicat al DOGC el 13 de febrer de 1991, moment a partir del qual és vigent.

La redacció del nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Sant Esteve Sesrovires ha d’ordenar urbanísticament el territori, planificar el seu creixement i definir el seu futur desenvolupament, amb l’horitzó establert en l’any 2025.

En aquest apartat hi trobareu informació i documentació relacionada tant amb el planejament urbanític del municipi com continguts vinculats al territori, a obres i projectes.

Planejament

Enllaços

Notícies

  • 23 de novembre de 2021 Ferrocarrils realitzarà treballs nocturns durant 10 dies al carrer Carrilet Pilotatge C/ Carrilet

    Ferrocarrils de la Generalitat ha informat que el proper 29 de novembre començarà treballs nocturns dins de les obres per estabilitzar el talús de la línia de tren al seu pas pel carrer Carrilet. Es tracta de la construcció d’una cuneta formigonada i un muret guardabalast.

  • 11 de novembre de 2021 Les obres de reurbanització al carrer Martorell començaran a principis d’any Carrer Martorell

    La transformació de l’entrada a Sant Esteve pel carrer Martorell és més a prop d’iniciar-se. Durant el mes de novembre s’està duent a terme el procediment d’obertura de sobres per part de la mesa de contractació que ha d’acabar amb l’adjudicació de les obres, per iniciar-les a principis de 2022. S’hi han presentat un total de vuit empreses.

  • 8 d'octubre de 2021 El desdoblament de la B-224 entre Martorell i Sant Esteve començarà al 2022 DESDOBLAMENT DE LA B-224

    La Generalitat ha anunciat aquest dijous que el desdoblament de la carretera B-224 entre Martorell i Sant Esteve es licitarà aquesta tardor i les obres començaran l'any vinent. També ha posat en marxa la redacció del projecte constructiu d’una rotonda d’accés a la urbanització Masia Bach.

Darrera actualització: 12.07.2016 | 14:55