Urbanisme

Model territorial

Actualment, el municipi de Sant Esteve Sesrovires es troba immers en la definició d’un nou model territorial que ha de substituir el Pla General d’Ordenació Municipal.

El PGOM va ser aprovat definitivament per la Comissió d’Urbanisme de Barcelona el 17 d’octubre de 1990, i va ser publicat al DOGC el 13 de febrer de 1991, moment a partir del qual és vigent.

La redacció del nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Sant Esteve Sesrovires ha d’ordenar urbanísticament el territori, planificar el seu creixement i definir el seu futur desenvolupament, amb l’horitzó establert en l’any 2025.

En aquest apartat hi trobareu informació i documentació relacionada tant amb el planejament urbanític del municipi com continguts vinculats al territori, a obres i projectes.

Planejament

Notícies

 • 18 de gener de 2021 Sessió informativa sobre el projecte urbanístic a l’antiga Chupa Chups - SUSPESA Projecte antiga Chupa Chups

  ACTUALITZACIÓ: SESSIÓ INFORMATIVA SUSPESA

  La sessió informativa sobre el projecte urbanístic als terrenys de l'antiga Chupa Chups, prevista pel dilluns 25 de gener, queda suspesa arran de la decisió del TSJC de mantenir les eleccions al Parlament pel proper 14 de febrer i, per tant, no poder-se celebrar aquest tipus d'actes durant una convocatòria electoral.
 • 3 de desembre de 2020 Obert el període d’exposició pública del projecte urbanístic de l’antiga Chupa Chups Terrenys antiga Chupa Chups

  La modificació de planejament a la zona de l'antiga Chupa Chups ja es troba a exposició pública per un període de 3 mesos. L’expedient del projecte es pot consultar al Portal de Transparència de l’Ajuntament. Paral·lelament, s’està ultimant el procés participatiu per informar i copsar l’opinió de la ciutadania.

 • 26 de novembre de 2020 Comencen les obres de millora viària al Pou del Merli Pou del Merli

  Aquesta setmana han començat les obres de millora a la calçada dels carrers Romaní, Sant Pau i Oliveres al barri del Pou del Merli. Paral·lelament, s’han iniciat els treballs per a la construcció d’un mur de contenció al carrer Sant Pau.

Darrera actualització: 12.07.2016 | 14:55