Urbanisme

Model territorial

Actualment, el municipi de Sant Esteve Sesrovires es troba immers en la definició d’un nou model territorial que ha de substituir el Pla General d’Ordenació Municipal.

El PGOM va ser aprovat definitivament per la Comissió d’Urbanisme de Barcelona el 17 d’octubre de 1990, i va ser publicat al DOGC el 13 de febrer de 1991, moment a partir del qual és vigent.

La redacció del nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Sant Esteve Sesrovires ha d’ordenar urbanísticament el territori, planificar el seu creixement i definir el seu futur desenvolupament, amb l’horitzó establert en l’any 2025.

En aquest apartat hi trobareu informació i documentació relacionada tant amb el planejament urbanític del municipi com continguts vinculats al territori, a obres i projectes.

Planejament

Notícies

  • 7 de juny de 2018 L’alcalde demana a la Generalitat la incorporació en el pressupost del desboblament de la B224 i l’institut INSTITUT MONTSERRAT COLOMER

    L’alcalde de Sant Esteve, Enric Carbonell, ha traslladat per carta als nous consellers d’Ensenyament i de Territori i Sostenibilitat la necessitat del municipi que l’annex d’inversions del pressupost de la Generalitat incorpori el desdoblament de la carretera B-224 i la finalització de l’Institut Montserrat Colomer. Es tracta de dos projectes considerats prioritaris i inajornables.  

  • 7 de juny de 2018 La Generalitat reactiva el Pla director d’infraestructures PDU

    El nou conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha donat llum verda el Pla director d’infraestructures (PDI) de la ròtula Martorell-Abrera-Sant Esteve, amb la signatura de la seva aprovació inicial. El document concreta i regula la reserva de sòl necessària per implantar nous corredors d’infraestructures viàries i ferroviàries en aquest àmbit i per a l’aprofitament o reconversió dels existents.

  • 6 de juny de 2018 Neteja de parcel•les i solars PARCEL·LA

    L’Ajuntament recorda als propietaris de les parcel·les i solars buits que tenen el deure de mantenir-los en un estat correcte de conservació i manteniment. Tot i que aquesta condició és per a tot l’any, el terme municipal de Sant Esteve Sesrovires està situat en una zona declarada d’alt risc d’incendi forestal, el que comporta que entre el 15 de juny i el 15 de setembre sigui encara més important que les finques estiguin netes, per ser aquest un període més vulnerable pel que fa al risc d’incendis.

Darrera actualització: 12.07.2016 | 14:55