L’històric Lluís Canals assumeix la presidència del CH Sant Esteve

Dimarts, 30 de març de 2021 a les 11:30

Lluís Canals Mestres és el nou president del Club Handbol Sant Esteve. Canals està lligat a l’entitat des de la seva fundació a l’any 1973 i la seva presidència coincidirà amb el 50è aniversari del club. La nova junta manté com eixos d’actuació l’aposta per l’esport base, per l’handbol femení i pels jugadors de la casa.

El passat 25 de març, l’assemblea extraordinària celebrada per via telemàtica va escollir Lluis Canals com a nou president de l’entitat. Canals va entrar al club al 1973, l’any que es va fundar l’entitat. Aleshores tenia 13 anys i jugava a l’equip infantil.  Als 18 anys, ja compaginava els partits amb diferents responsabilitats a la directiva. “En aquell moment”, recorda,” tothom feia de tot a la junta”. En els darrers anys ha desenvolupat la tasca de Secretari en la junta presidida per Amadeu Ureña.

Amadeo Ureña ha estat president durant els darrers cinc anys i s’ha acomiadat del càrrec amb una carta d’agraïment on mostra el seu suport al nou president i a la  nova junta directiva. El canvi de president no modifica les línies d’actuació seguides fins ara. El nou president ratifica que les prioritats continuen sent les mateixes: l’aposta per l’esport base perquè s’incorporin més infants al club; continuar promocionant l’esport femení per tal que la propera temporada es pugui formar un handbol sènior femení amb les jugadores que pujaran del juvenil; i el suport als esportistes de la casa.

La junta actual estarà operativa fins al 2024 i serà l’encarregada d’organitzar els actes del 50è aniversari del club.  A més de Lluís Canals, l’actualització de la directiva també inclou a  Juan Manuel Rodríguez (vicepresident), María Ángeles Testa (secretaria) i Esther Gómez (tresorera). La resta de col·laboradors passaran a treballar en diferents comissions.

 

Darrera actualització: 30.03.2021 | 11:35