Obert el procés per cobrir plaça d'agent cívic a La Beguda

Dimecres, 13 de juny de 2018 a les 14:00

La Mancomunitat de La Beguda Alta, integrada pels ajuntaments de Masquefa, Sant Llorenç i Sant Esteve, obre avui la convocatòria per a la contractació amb caràcter temporal d’un agent cívic. Les sol·licituds s’han de presentar al registre de l’Ajuntament de Masquefa (seu de la Mancomunitat). El termini de presentació finalitza el proper 2 de juliol.

Les tasques a desenvolupar són d’informació, sensibilització i promoció d’actituds cíviques. Realitzarà funcions de suport i vigilància a l'entrada i sortida dels centres educatius del nucli de La Beguda i d’atenció a la ciutadania des de l'oficina de la Mancomunitat ubicada a La Beguda per tal que els veïns disposin d'un referent municipal a qui poder adreçar consultes i suggeriments.

S’ofereix jornada completa de 37 hores/setmanals i un contracte d’uns 9 mesos amb incorporació a partir del mes de setembre.  

Les persones interessades han de lliurar la sol·licitud fins al dilluns 2 de juliol a les oficines de l’Ajuntament de Masquefa (carrer Major, 93). Ha d’anar acompanyada per: fotocòpia del NIF currículum, vida laboral, mèrits, inscripció a l’Oficina de Treball de la Generalitat, i la declaració responsable de no patir cap malaltia ni impediment físic o per desenvolupar la feina.

Accedeix a les bases de la convocatòria.

Consulteu l'oferta de treball

Darrera actualització: 13.06.2018 | 14:42