Comencen les inscripcions de les Escoles Esportives Municipals

Dimarts, 8 de setembre de 2015

El període d’inscripció per als nous alumnes de les Escoles Esportives Municipals comença el proper 1 de setembre. L’Àrea d’Esports, en col·laboració amb els clubs locals, ofereix la possibilitat d’escollir entre vuit disciplines esportives diferents. Les inscripcions s’han de fer en el Complex Esportiu Municipal.

Inscripció
Els alumnes del curs 2014-2015 van tenir l’oportunitat de renovar la plaça el passat mes de juny. El termini que s’obre el proper 1 de setembre va adreçat als nous alumnes, però també als alumnes del curs passat que no es van poder inscriure al més de juny.

L’oferta de les Escoles Esportives Municipals torna a ser molt àmplia, tant pel que fa esports, com grups i horaris. Així en el curs 2015-16, es podrà practicar patinatge artístic, handbol, futbol, voleibol, futbol-sala, bàsquet, bàdminton i pàdel.

A més, les Escoles Esportives estan organitzades en funció de l’edat dels alumnes, per la qual cosa hi ha un ventall molt ampli d’horaris i de grups, que es poden consultar en la web www.sesrovires.cat/esports

Beques
D’altra banda l’Ajuntament té previst una línia d’ajuts econòmics per ajudar a les famílies que tinguin dificultats a l’hora inscriure els nens en les Escoles Esportives. Els ajuts econòmics suposen el 50% i el 100% de l’import de l’activitat. Aquestes beques es podran sol•licitar de l’1 al 31 d’octubre, al SIAC de l’Ajuntament.

Darrera actualització: 8.09.2015 | 13:22