Esports

Inscripcions Escoles Esportives 2021-2022

Àrea de Serveis Esportius

L'Àrea de Serveis Esportius té com a finalitat fonamental promoure l'ús dels serveis i equipaments esportius municipals, aprofitant els grans avantatges de l'activitat física i l'esport com a eina educativa, de salut i d'integració social.

L’Àrea de Serveis Esportius gestiona un ampli conjunt d’instal·lacions esportives municipals, com són el Complex Esportiu, les pistes de pàdel, el pavelló poliesportiu, el camp de futbol, la pista coberta, les pistes de voleibol platja, la zona esportiva de Ca n’Amat i els equipaments esportius dels centres escolars. En resum, més de 20.000 metres quadrats d’equipaments esportius a l’abast de tots els sesrovirencs.

I permet que més de 3.000 persones de totes les edats realitzin cada setmana tot tipus d’activitat esportiva en aquests espais, des d'activitats aquàtiques i físiques, fins als projectes de les escoles esportives municipals, en col·laboració amb els clubs esportius locals, i amb un variat programa d'esports individuals i col·lectius. 

Documents

Notícies

  • 4 d'agost de 2022 L’Ajuntament edita un llibret amb l’oferta formativa pel proper curs CURSOS I TALLERS

    Ja està disponible al web municipal la informació sobre les diferents propostes formatives pel curs 2022-2023. Hi trobareu cursos i tallers de Benestar Social, Educació i Cultura, amb iniciatives municipals i d’entitats, les Escoles Esportives dels clubs i les Activitats Aquàtiques del Complex Esportiu Municipal.   

  • 25 de juliol de 2022 La regidoria d’Esports reconeix la tasca que fan les entitats amb l’Estevestiu Estevestiu

    Aquesta setmana l’Estevestiu entra en la seva recta final. Enguany al voltant de 500 infants i joves han pogut gaudir d’una oferta que ha inclòs 14 campus i casals. La regidoria d’Esports es mostra molt agraïda per la bona feina que han fet clubs i entitats oferint unes activitats esportives, culturals i lúdiques que permeten la conciliació familiar.

  • 20 de juliol de 2022 Intensa activitat del CV Sant Esteve al juliol Partit Estats Units-CV Sant Esteve

    El Club Vòlei Sant Esteve no s’atura a l’estiu. El passat cap de setmana va rebre la visita d’un equip dels Estats Units i es van jugar dos partits amistosos. Aquesta setmana s’està impartint un curs de tecnificació per a esportistes de tres categories diferents. A més, ja s’han apuntat 27 equips per al torneig de Festa Major i només queda una plaça lliure.

Darrera actualització: 08.04.2022 | 12:23