Fons Orfeó Sant Esteve

Divendres, 16 de febrer de 2024
  • Abast cronològic: 1944 - 1967
  • Volum i suport:  0,7 m.l. (7 unitats d’instal·lació)     

Aquest fons representa només una part de la totalitat de la documentació que se suposa va generar l’Orfeó. Es tracta de la documentació que en Josep Llobet, molt vinculat a aquesta entitat des de la seva fundació, va conservar a casa seva i que posteriorment, el 23 de desembre del 2007, va ser objecte de donació per part de la família Llobet-Vilanova.

El fons conté documentació produïda i rebuda per l'entitat entre els anys 1944 i 1967, si bé la major part de la documentació correspon als anys 40 i 50. El gruix d’aquest fons el formen documents relacionats amb la activitat de l’Orfeó, com programes de concerts i d’altres esdeveniments. Hi destaquen una extensa col·lecció de partitures així com un important volum de correspondència relativa als concerts. En canvi, però, no hi ha cap document relacionat amb la constitució i la gestió de l’Orfeó, com per exemple llibres d’actes de la junta de l’entitat.

La documentació d’aquest fons ens ajuda a conèixer aspectes d’una associació que va tenir molta importància pel poble i en la que es van implicar molts sesrovirencs, en un moment en què existien pocs espais i encara menys moments per a l’oci.

Podeu consultar:

Darrera actualització: 16.02.2024 | 10:27