Rosendo Pujolà

Divendres, 16 de febrer de 2024
  • Abast cronològic: 1951 – 1955
  • Volum i suport: 7 unitats documentals simples

En Rosendo Pujolà, veí de Sant Esteve Sesrovires, va ser cantaire de l’Orfeó Sant Esteve, entitat cultural emblemàtica del nostre municipi. Com a membre de l’Orfeó, recorda amb emoció els moments importants que hi va viure, en un moment en què hi havia poques activitats culturals, d’esbarjo i de lleure.

El fons conté la documentació que en Rosendo va conservar com a record personal del seu pas per l’Orfeó i com a testimoni de les seves vivències. Es tracta d’una col·lecció de documents formada bàsicament pels programes dels concerts en els que va participar com a cantaire.

Tot ho va conservar a casa seva fins a l’any 2008 en què va fer la donació a l’Arxiu. L’any 2007 el Patronat Municipal va realitzar una exposició anomenada  100 Anys de tradició coral a Sant Esteve, per la que va demanar la col·laboració d’antics membres de l’Orfeó Sant Esteve. En Rosendo va participar-hi. Després, visitant l’exposició, es va decidir a recuperar els documents que guardava i donar-los a l’Arxiu Municipal, tal i com abans ho havia fet la família Llobet-Vilanova

Podeu consultar:

Darrera actualització: 16.02.2024 | 11:27