Notícies

 • Música Cicle de xerrades musicals a la Biblioteca Municipal 18 de juliol de 2022

  Amb la xerrada sobre la Creació d’un àlbum musical, demà dimarts comença a la Biblioteca Municipal el cicle de xerrades musicals que tindrà lloc durant tot el mes de juliol. Els ponents són alumnes de l’Aula de Música que han realitzat un treball d’investigació sobre temàtiques concretes. Les altres conferències seran sobre la història del rock i sobre la música durant l’holocaust.

 • Nit de l'Esport La Nit de l’Esport reconeixerà els equips i esportistes més destacats de la temporada 17 de juliol de 2022

  El proper divendres, el 22 de juliol, la piscina d’estiu acollirà la 13a edició de la Nit de l’Esport, un esdeveniment organitzat per la regidoria d’Esports per reconèixer la tasca realitzada per clubs i esportistes. En aquesta ocasió,  els guanyadors de la categoria absoluta són Noa Jund, jugadora de voleibol, i Albert Bonilla, practicant de taekwondo.

 • Regidora de Civisme i agents cíviques Sant Esteve posa en marxa una campanya per fomentar la neteja d’orins i la recollida d’excrements de gossos 16 de juliol de 2022

  La regidoria de Civisme i Convivència posa en marxa la campanya ‘Fes-ho per ell’ adreçada a persones propietàries de gossos, amb l’objectiu de promoure la neteja d’orins i la recollida d’excrements dels animals a l’espai públic. A partir de dilluns s’obsequiarà amb un kit d’ampolla i dispensador de bosses a qui tingui el gos inscrit en el Cens d’Animals de Companyia.

 • PISCINA ESTIU Entrades gratuïtes a la piscina d’estiu per l’onada de calor 15 de juliol de 2022

  Davant l’onada de calor amb registres de temperatures extremes que estem patint, i si aquestes persisteixen, l’Ajuntament donarà entrades gratuïtes per a la piscina d’estiu. Es podran recollir a partir de dilluns al SIAC, degudament acreditats.

 • Vértice El col·lectiu sesrovirenc Vértice representa l’espectacle Diez Lugares per Catalunya 15 de juliol de 2022

  L’espectacle Diez lugares, del col·lectiu artístic sesrovirenc Vértice, està tenint molt bona acollida per part del públic. Des de la seva estrena al febrer a Sant Esteve Sesrovires, la funció ja s’ha representat en diverses poblacions catalanes. Ahir mateix, Vértice va actuar en el marc d’uns premis atorgats a l’Institut d’Estudis Catalans. L’obra està en plena evolució i millora constant.

 • NETEJA TORRENTS Finalitzen els treballs de neteja i desbrossat de torrents 14 de juliol de 2022

  En les últimes setmanes han anat finalitzant els treballs de neteja i desbrossat de les lleres públiques en trams urbans dels torrents de Ca n’Estella, Afilador i Can Sitges. També s’ha fet una actuació complementària al de Ca n’Estella, en el tram proper als habitatges dels carrers Constitució, Delfos i Avet i l’avinguda Estatut.

 • ONADA CALOR El Pla de Protecció Civil s'activa en fase d’alerta per altes temperatures i elevat risc d'incendi forestal 14 de juliol de 2022

  L’alcalde ha activat aquest migdia el Pla de Protecció Civil municipal, DUPROCIM, per l’onada de calor i pel perill d’incendi forestal. La mesura s’adopta per les comunicacions rebudes del CECAT i les previsions meteorològiques de temperatures extremes. L'Infocat es troba en prealerta i el Pla Alfa s'ha activat en nivell 3 al nostre municipi. Es demana a la ciutadania màxima precaució i evitar activitats de risc.

 • Saül del Rosario El gimnasta sesrovirenc Saül del Rosario es penja dos ors en el Campionat de Catalunya 14 de juliol de 2022

  El jove gimnasta sesrovirenc Saül del Rosario ha tornat del Campionat de Catalunya amb dues medalles d’or, subcampió de Catalunya en categoria individual i campió de Catalunya per equips. L’esportista de 13 anys s’entrena en el Gimnàstic Club de Sant Boi.

 • DEA VINYA SASTRET L’Ajuntament amplia el desplegament de desfibril·ladors fins als quinze aparells 13 de juliol de 2022

  Sant Esteve compta des d’avui amb una quinzena de zones cardioprotegides. Des d’aquest matí s’estan instal·lant 6 nous DEA o desfibril·ladors que se sumen als 9 existents. D’aquesta manera, la regidoria de Salut amplia la cobertura als barris, incorporant Can Prats, Can Bargalló i Pou del Merli i també als principals equipaments municipals. El desplegament es completarà, en una darrera fase, a Masia Bach i Vinyes del Turó.

 • Carrer engalanat Premis de 300 i 100 euros per als guanyadors del Concurs de Carrers i Balcons Engalanats 10 de juliol de 2022

  El Concurs de Carrers Engalanats de Festa Major s’amplia aquest any també als balcons. Els premis són de 300 euros per millor carrer i 100 euros per al millor balcó. Per participar cal enviar un correu electrònic a l’adreça ses.participacio@sesrovires.catamb el nom del carrer o l'adreça del balcó participant.

 • Parxís El 33è Torneig de Parxís, del 15 al 17 juliol 9 de juliol de 2022

  El Torneig de Parxís de Festa Major es disputarà aquest any a la terrassa de la piscina d’estiu el cap de setmana del 15 al 17 de juliol. El preu de la inscripció és de 3 euros per persona i es pot realitzar al telèfon 667 591 445. L’esdeveniment està organitzat per la Penya Blaugrana.

 • Koeman El torneig solidari Koeman Cup dedica els seus beneficis a la Fundació Cruyff 8 de juliol de 2022

  Ronald Koeman ha inaugurat avui a Sant Esteve Sesrovires el torneig benèfic de golf que porta el seu nom i en el què juguen 124 esportistes. Enguany la Koeman Cup destina els seus beneficis als projectes socials que s’impulsen des de la Fundació Johan Cruyff. Entre els participants, es troben Pep Guardiola i Joan Laporta, entre d’altres. L’alcalde Enric Carbonell i el tinent d’alcalde Joan Galceran també han assistit al torneig.

Canals RSS disponibles

Darrera actualització: 09.01.2020 | 09:24
Darrera actualització: 09.01.2020 | 09:24