Notícies

 • Judo La sesrovirenca Brianna Ángeles, medalla d’or en els Jocs Patris Dominicans 18/09/2023

  Tot i competir en una categoria superior a la seva, la judoka sesrovirenca Brianna Ángeles es va penjar la medalla d’or en els Jocs Patris Dominicans, un esdeveniment que ha reunit més de 800 esportistes aquest mes de setembre a Espanya.

 • Biblio Exposició sobre Raimon Panikkar a la Biblioteca Municipal 17/09/2023

  A partir de demà dilluns (18 de setembre) es podrà visitar a la Biblioteca Municipal l’exposició Raimon Panikkar: viure l’aventura intercultural. Raimon Panikkar és una figura de rellevància mundial en el diàleg entre cultures i religions i en la cerca d’alternatives als reptes del món contemporani. La mostra es podrà visitar fins al 30 de setembre.

 • Bambolina Bambolina torna el 24 de setembre amb màgia i titelles per als infants 16/09/2023

  El 6è Cicle d’Espectacles Familiars Bambolina estarà format per sis espectacles. La primera de les representacions arriba el 24 de setembre, amb Gianni, una obra de màgia i titelles que farà volar la imaginació de petits i grans. Les entrades s’han de reservar en l’aplicació ReservaPlay o en la taquilla del Casino.

 • Llar infants L’índex d’escolarització d’infants de 0-3 anys se situa per sobre de la mitjana de la comarca 15/09/2023

  Sant Esteve Sesrovires té un índex d’escolarització d’infants de 0 a 3 anys per sobre de la comarca del Baix Llobregat. Malgrat el descens de la natalitat, ha augmentat el percentatge de famílies que confien en la Llar Municipal La Ginesta per educar els seus fills i filles. Mentre al Baix Llobregat aquesta xifra es va situar en el curs 2022-23 en el 47%, a Sant Esteve Sesrovires va ser del 63,10%.

 • El regidor de Salut i el tècnic amb els nous dispositius L’Ajuntament compra aparells anti-ennuegament per als equipaments municipals 14/09/2023

  La regidoria de Salut Pública ha adquirit 22 aparells homologats contra ennuegament de primers auxilis. Des d’avui, els equipaments municipals que disposen de servei de restauració o s’hi consumeixen aliments, entre ells els centres educatius, compten amb aquests dispositius sanitaris.

 • TALLER ENTREVISTA FEINA Taller gratuït per saber afrontar una entrevista de feina 13/09/2023

  Com puc afrontar una entrevista de feina presencial o virtual? La regidoria de Formació i Ocupació amb el suport de la Diputació organitza pel proper 26 de setembre una sessió pràctica gratuïta, adreçada a persones aturades, amb l’objectiu de donar-los eines a l’hora d’afrontar-la. Les inscripcions ja estan obertes.

 • Motocròs El campió Pep Mas imparteix classes d’iniciació al motocròs per a infants 09/09/2023

  L’escola de moto off road Pep Mas ha començat aquesta setmana a impartir classes d’iniciació al motocròs a Ca n’Amat, en el circuit annex a la zona esportiva. L’activitat està adreçada a nens i nenes de 3 a 10 anys i el professor és Pep Mas, campió d’aquesta disciplina i corredor de tres París-Dakar. L’activitat compta la col·laboració de l’Àrea d’Esports.

 • portes obertes Portes obertes per conèixer el gòspel i els escacs 08/09/2023

  Dues entitats obren les seves portes durant el mes de setembre per tal de donar-se a conèixer. El Cor de Gòspel convida tothom a gaudir de la música cada dimecres. Per la seva part, el Club d’Escacs també vol donar l’oportunitat d'aprendre escacs cada divendres.

 • Diada Acte institucional de la Diada Nacional al parc de la Coma 08/09/2023

  Com ja és tradició, el parc de la Coma acollirà el proper 11 de setembre l’acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya. Així mateix, també en el marc dels actes de la Diada Nacional, el 10 de setembre hi haurà una ballada de sardanes a la plaça del Doctor Tarrés.

 • Alerta mòbil Protecció Civil realitzarà proves del sistema d'alertes al mòbil el proper 14 de setembre 08/09/2023

  Protecció Civil durà a terme proves d’enviament d’alertes al mòbil a tota la demarcació de Barcelona el proper 14 de setembre. Es tracta d’un simulacre per testejar el correcte funcionament d’avisos a la ciutadania en cas d’emergència. La població rebrà al seu telèfon un missatge emergent de text acompanyat d'un so estrident.

 • Patinet Entra en vigor l’ordenança sobre l’ús del patinet elèctric 07/09/2023

  Aquesta mes de setembre ha entrat en vigor l’Ordenança reguladora dels vehicles de mobilitat personal (VMP), denominació que inclou els patinets elèctrics i altres mitjans de transport de característiques similars. La norma estableix els 16 anys com l’edat mínima per poder conduir un VMP i l’obligatorietat de contractar una assegurança de responsabilitat civil. L’incompliment de la norma preveu sancions de fins a 500 euros.

 • Inici curs escolar Comença el curs escolar amb 1.555 alumnes als centres educatius de Sant Esteve 06/09/2023

  Avui ha començat el curs escolar 2023-24. En total, aquest any els centres educatius del municipi compten amb 1.555 estudiants. Durant l’estiu, l’Ajuntament ha realitzat diverses tasques de manteniment perquè tot estigui a punt pel al nou any lectiu. En l’escola La Roureda s’ha remodelat l’aula de 6èB, que s’ha convertit en una aula pilot que tindrà continuïtat amb la reforma de resta d’aules.

Canals RSS disponibles

Darrera actualització: 09.01.2020 | 09:24
Darrera actualització: 09.01.2020 | 09:24