Notícies

 • PISTA ANNEXA PAVELLÓ Reoberta la pista annexa del pavelló un cop finalitzades les obres d’adequació 31/03/2023

  Avui divendres es reobre la pista annexa del pavelló municipal després que hagin finalitzat les obres d’adequació i millora de la instal·lació. L’espai s’obre per a la pràctica esportiva d’ús lliure i de les entitats esportives que ho sol·licitin.

 • PARCEL·LA 3 XÀMENES Es formalitza la venda de la parcel·la 3 del nou sector industrial de Xàmenes 31/03/2023

  Ahir es va signar el contracte de compravenda de la parcel·la número 3, de titularitat pública, del nou sector industrial Xàmenes. El terreny d’ús industrial i logístic ocupa una superfície de 36.791 m2 de sòl propietat de l’Incasòl (50%) i dels ajuntaments de Martorell (41,88%) i Sant Esteve Sesrovires (8,16%) i té un preu de venda de 15.139.319,56 euros (sense IVA). L’empresa Meridia Capital n’és la nova propietària.

 • Ajuntament L’Ajuntament incorpora 4,3 M€ de romanent al pressupost municipal 30/03/2023

  En el Ple de març s'ha aprovat una modificació de pressupost per incorporar 4.357.695,11 € de romanent de tresoreria al pressupost municipal 2023. Aquests diners es destinaran a finançar la millora de serveis i equipaments i a inversions.

 • L’Institut Montserrat Colomer vol sensibilitzar la població sobre els problemes del la gent refugiada i migrant 30/03/2023

  En el marc del projecte europeu Erasmus+ Let’s SEE, l’Institut Montserrat Colomer està treballant aquesta setmana amb l'alumnat el programa We are all migrants (tots som migrants). Aquesta iniciativa vol que tant els estudiants com la resta de la població siguin conscients de les dificultats a les quals s’enfronten la gent refugiada i migrant. Una de les activitats serà muntar un mercat solidari aquest divendres al centre urbà.

 • La Coral Sant Esteve canta en llatí al concert de Setmana Santa 30/03/2023

  La Coral Sant Esteve avança a l’1 d’abril el seu tradicional concert de Setmana Santa.  Els cantaires interpretaran en llatí els responsoris del pare Narcís Casanovas, compositor, organista i monjo benedictí del segle XVIII. Durant l’actuació s’utilitzaran tres instruments d’aquella època i es comptarà amb la participació de quatre veus convidades. Les entrades ja estan a la venda.

 • REUNIÓ INFORMATIVA AMB VEÏNAT DE LA COMA En marxa la 2a segona fase de renovació de la xarxa d’aigua potable i clavegueram de La Coma 29/03/2023

  Aquesta setmana s’ha signat l’acta de replanteig per a l’inici de les obres de la 2a fase de renovació de la xarxa d’abastament d’aigua potable i sanejament de La Coma que puja 1.103.685,95 €. L’execució d’aquest projecte completarà la transformació de tota la xarxa d'aquest nucli abans de la reurbanització.

 • BALCONS MONTSERRAT Es presenta oficialment el projecte ‘Els Set Balcons de Montserrat’ 29/03/2023

  Avui s’ha presentat oficialment el projecte 'Els Set Balcons de Montserrat', una iniciativa turística impulsada pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat. Sant Esteve és un dels set municipis que acull una d’aquestes instal·lacions singulars al parc d’A migdia de Ca n’Amat.

 • Processó La processó de la Verge dels Dolors, aquest divendres 31 de març 29/03/2023

  La Cofradía del Sant Cristo i la parròquia organitzen la tradicional processó de Setmana Santa. Tindrà lloc aquest divendres, 31 de març. Els confrares treuran la imatge de la Verge dels Dolors de l’església a les 21.00 hores. Durant tot el recorregut estaran acompanyats per l’Associació Musical Virgen de la Sierra.

 • Fira Abril Celebració de la Feria de Abril amb el famós ‘chirigotero’ el Selu 28/03/2023

  Sant Esteve Sesrovires celebra la Feria de Abril amb música, flamenc i humor. El 15 d’abril, la pista Francesc Castellet acollirà les actuacions del Selu, artista premiat en moltes ocasions per les seves chirigotas, el cantautor Dídac Martínez i el grup Amor al Arte. La festa es desenvoluparà de les 18.00 a les 24.00h i també inclourà servei de bar. Les entrades ja es poden adquirir anticipadament a l’app Reserva Play i a l’Ajuntament.

 • REUNIÓ INFORMATIVA Reunió informativa amb els veïns de Pou del Merli sobre Xàmenes i la B-224 28/03/2023

  La Sala Domènech i Estapà va acollir ahir una sessió informativa amb el veïnat de Pou del Merli per tal d’informar i resoldre dubtes sobre el nou sector industrial de Xàmenes, i explicar com afecta aquest nou desenvolupament al barri, així com les millores que suposa pel que fa a la transformació de la B-224. En la reunió van participar l’alcalde, Enric Carbonell, acompanyat pel 1r tinent d’alcalde, Joan Galceran, i assistits per tècnics dels Serveis Territorials municipals. 

 • SIGNATURA CONVENI Ajuntament i Animales Libres y Salvajes renoven la col·laboració en la gestió de colònies controlades de gats 28/03/2023

  L'Ajuntament i l’entitat Animales Libres y Salvajes han signat avui la renovació del conveni de col·laboració per a la gestió de les colònies controlades de gats al municipi. Amb aquest acord es vol continuar garantint tant el control i cura dels animals com les condicions de salubritat de l’entorn i de convivència veïnal.

 • Cursos de formació gratuïts per a emprenedors i empreses 28/03/2023

  L’Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires, junt amb la resta de municipis del Baix Llobregat Nord, fomenta i impulsa el desenvolupament econòmic local a través de la millora de les competències i capacitats d’emprenedors i empreses. Amb aquesta finalitat, els diferents consistoris de la zona nord han programat un total de 16 accions formatives gratuïtes  sobre temàtiques com ara idees de negoci, vendes, preus, fiscalitat màrqueting i xarxes socials.

Canals RSS disponibles

Darrera actualització: 09.01.2020 | 09:24
Darrera actualització: 09.01.2020 | 09:24