Esports

Inscripcions Escoles Esportives 2021-2022

Àrea de Serveis Esportius

L'Àrea de Serveis Esportius té com a finalitat fonamental promoure l'ús dels serveis i equipaments esportius municipals, aprofitant els grans avantatges de l'activitat física i l'esport com a eina educativa, de salut i d'integració social.

L’Àrea de Serveis Esportius gestiona un ampli conjunt d’instal·lacions esportives municipals, com són el Complex Esportiu, les pistes de pàdel, el pavelló poliesportiu, el camp de futbol, la pista coberta, les pistes de voleibol platja, la zona esportiva de Ca n’Amat i els equipaments esportius dels centres escolars. En resum, més de 20.000 metres quadrats d’equipaments esportius a l’abast de tots els sesrovirencs.

I permet que més de 3.000 persones de totes les edats realitzin cada setmana tot tipus d’activitat esportiva en aquests espais, des d'activitats aquàtiques i físiques, fins als projectes de les escoles esportives municipals, en col·laboració amb els clubs esportius locals, i amb un variat programa d'esports individuals i col·lectius. 

Documents

Notícies

  • 1 de febrer de 2023 La sesrovirenca Tania Álvarez arriba a Nova York per boxejar al Madison Square Garden Boxa

    La boxejadora sesrovirenca Tania Álvarez ja es troba a Nova York. Dissabte s’enfrontarà a la campiona australiana Skye Nicolson en el Madison Square Garden, lloc emblemàtic en el món de la boxa. En la seva carrera com a professional, Álvarez ha guanyat els set combats que ha disputat.

  • 31 de gener de 2023 Inscripcions fins al 14 de febrer al curs d’espeleologia del GIRES Espeleo

    Fins al proper 14 de febrer està oberta la inscripció al curs d’espeleologia organitzat pel GIRES. L’objectiu de l’acció formativa és iniciar l’alumnat en el món de l’espeleologia amb els coneixements teòrics i pràctics que li permetin gaudir d’aquesta activitat. La inscripció es pot fer a través del correu electrònic espeleogires@gmail.com

  • 11 de gener de 2023 Comencen les obres d’adequació de la pista annexa del pavelló municipal OBRES PISTA ANNEXA PAVELLÓ

    Aquesta setmana han començat les obres d’adequació i millora de la pista annexa del pavelló poliesportiu municipal. El projecte inclou la renovació del paviment per a ús esportiu, així com de la il·luminació i la recollida d’aigües pluvials. La inversió puja 119.785 euros. Està previst que finalitzin a mitjans de febrer.

Activitats

Darrera actualització: 08.04.2022 | 12:23