Esports

Inscripcions Escoles Esportives 2021-2022

Àrea de Serveis Esportius

L'Àrea de Serveis Esportius té com a finalitat fonamental promoure l'ús dels serveis i equipaments esportius municipals, aprofitant els grans avantatges de l'activitat física i l'esport com a eina educativa, de salut i d'integració social.

L’Àrea de Serveis Esportius gestiona un ampli conjunt d’instal·lacions esportives municipals, com són el Complex Esportiu, les pistes de pàdel, el pavelló poliesportiu, el camp de futbol, la pista coberta, les pistes de voleibol platja, la zona esportiva de Ca n’Amat i els equipaments esportius dels centres escolars. En resum, més de 20.000 metres quadrats d’equipaments esportius a l’abast de tots els sesrovirencs.

I permet que més de 3.000 persones de totes les edats realitzin cada setmana tot tipus d’activitat esportiva en aquests espais, des d'activitats aquàtiques i físiques, fins als projectes de les escoles esportives municipals, en col·laboració amb els clubs esportius locals, i amb un variat programa d'esports individuals i col·lectius. 

Documents

Notícies

  • 24 de març de 2023 La Volta Ciclista de Catalunya passarà dissabte per la B-224 Volta ciclista

    La 6a etapa de la Volta Ciclista a Catalunya passarà dissabte per Sant Esteve Sesrovires. Els organitzadors calculen que els ciclistes circularan per la rotonda de la B-224 cap al migdia, motiu per qual es preveu una afectació en el trànsit entre les 12.10 i les 13.31h. La cursa sortirà de Martorell i finalitzarà en Molins de Rei.

  • 23 de març de 2023 Tania Álvarez puja al ring el 14 d’abril en un nou combat internacional Tania Álvarez

    Després del seu combat a Nova York, la boxejadora sesrovirenca Tania Álvarez puja de nou al quadrilàter el 14 d’abril. En aquesta ocasió també disputarà un combat internacional, però encara no s’ha anunciat el nom de la seva rival.  L’enfrontament tindrà lloc a Castellbisbal. Les entrades ja s’han posat a la venda.

  • 18 de març de 2023 El gimnasta Saül del Rosario comença la temporada amb una medalla de plata Gimnàstica

    El jove esportista sesrovirenc Saül del Rosario ja ha aconseguit la primera medalla d’aquest any, una plata en la 1a fase de la Copa Catalana. El sesrovirenc ha pujat aquesta temporada de categoria Base 5 a Via Olímpica 6.

Activitats

Darrera actualització: 08.04.2022 | 12:23