Esports

Inscripcions Escoles Esportives 2021-2022

Àrea de Serveis Esportius

s:1214:"

L'Àrea de Serveis Esportius té com a finalitat fonamental promoure l'ús dels serveis i equipaments esportius municipals, aprofitant els grans avantatges de l'activitat física i l'esport com a eina educativa, de salut i d'integració social.

L’Àrea de Serveis Esportius gestiona un ampli conjunt d’instal·lacions esportives municipals, com són el Complex Esportiu, les pistes de pàdel, el pavelló poliesportiu, el camp de futbol, la pista coberta, les pistes de voleibol platja, la zona esportiva de Ca n’Amat i els equipaments esportius dels centres escolars. En resum, més de 20.000 metres quadrats d’equipaments esportius a l’abast de tots els sesrovirencs.

I permet que més de 3.000 persones de totes les edats realitzin cada setmana tot tipus d’activitat esportiva en aquests espais, des d'activitats aquàtiques i físiques, fins als projectes de les escoles esportives municipals, en col·laboració amb els clubs esportius locals, i amb un variat programa d'esports individuals i col·lectius. 

";

Documents

Notícies

  • 9 de novembre de 2022 El bowling sesrovirenc es classifica per disputar el campionat d’Europa Bowling

    El bowling comença una nova etapa amb la formació del club ABCS 2015, que té dos equips en la lliga catalana i també representants en el Campionat de Catalunya. Precisament els bons resultats en el Campionat de Catalunya del mes d’octubre ha permès a cinc de les seves jugadores classificar-se per al Campionat d’Europa Sènior que es disputarà a la ciutat italiana de Bolonya.

  • 3 de novembre de 2022 Comencen les obres per millorar l’eficiència energètica del Complex Esportiu Municipal complex Esportiu

    Avui s’han iniciat les obres per instal·lar sistemes de millora de l’eficiència energètica al Complex Esportiu Municipal. La transformació en un equipament més sostenible passa per la instal·lació plaques fotovoltaiques a la coberta, il·luminació led, i l’ús d’aerotèrmia per a l’escalfament de l’aigua. 

  • 2 de novembre de 2022 L’Ajuntament atorga 26 beques a infants i joves inscrits en activitats esportives i culturals Futbol

    La Junta de Govern Local va aprovar la setmana passada concedir un beca al 100% de les sol·licituds que s’han presentat aquest any a la convocatòria de subvencions per a infants i joves inscrits en un programa esportiu o cultural. En total, s’han concedit 26 beques amb un valor de 100 euros cadascuna.

Darrera actualització: 08.04.2022 | 12:23