S’obre la convocatòria d’ajuts pel servei de menjador de la llar d’infants municipal

Dimecres, 10 d’abril de 2024

De l’11 al 27 d’abril s’obre el termini per presentar les sol·licituds als ajuts destinats als infants de 0 a 3 anys usuaris del servei de menjador i matriculats a la llar d’infants municipal La Ginesta pel curs 2023-2024, que convoca la regidoria d’Educació de l’Ajuntament.

L’objectiu d’aquesta línia d’ajuts és ajudar les famílies a afrontar les despeses de menjador de l’alumnat que fa ús d’aquest servei, alhora que es facilita la conciliació de la vida familiar i personal i es garanteix tant una correcta alimentació dels infants com el dret a l’educació en una etapa que malgrat no ser obligatòria, es considera imprescindible pel seu desenvolupament integral.

Per accedir a l’ajut cal ser usuari/ària del servei de menjador de manera fixa o regular i estar matricula/da a la llar d’infants municipal La Ginesta, durant el curs 2023-2024, i tenir una renda familiar que no superi els barems establerts en la convocatòria.

La sol·licitud s’ha de presentar preferentment per via telemàtica (requereix certificat digital o signatura electrònica) a través de la Seu Electrònica 

ACCÈS AL TRÀMIT

 

 

Darrera actualització: 12.04.2024 | 11:25