Turisme

Un municipi ideal per fer turisme

Sant Esteve Sesrovires és un municipi situat al Baix Llobregat (província de Barcelona), que amb més de 18 km2 de superfície i a 173 msnm, acull uns 7.000 habitants.

Es troba a l'ombra de la muntanya de Montserrat, entre el Llobregat i l’Anoia, a tocar del Penedès, en una zona de relleus ondulats serpentejats per torrents. Aquesta situació ha donat lloc al seu paisatge de bosc mediterrani de ribera i a l’equilibri entre la indústria i l’agricultura. La importància de la indústria de Sant Esteve recau en els seus polígons industrials, amb empreses tan reconegudes com Chupa Chups o SEAT. L’equilibri d’aquestes zones s’aconsegueix amb l’agricultura basada en arbres fruiters, on la fruita més reconeguda és la cirera, i extensions de vinyes amb D.O. Penedès, que després donaran lloc als vins i caves que es produeixen en els tres cellers del municipi.

Documents

Notícies

  • 15 de novembre de 2023 Inscripcions obertes a Musicant el vi fins a l’1 de desembre Musicant el vi

    L’activitat etnoturística Musicant el vi combinarà pintura, música i tast de vins i caves. Aquesta proposta cultural gratuïta arriba de la mà de Marta Arañó i Eugeni Muriel i es desenvoluparà el 3 de desembre al Celler. Per participar en aquesta experiència cal inscriure’s en l’app ReservaPlay fins a l’1 de desembre.

  • 30 d'octubre de 2023 Sant Esteve acull una jornada sobre dinamització turística del Baix Llobregat Nord JORNADA TURSME ZONA NORD

    La Sala El Celler va acollir divendres una jornada de treball sobre el Pla de dinamització turística del Baix Nord. L’objectiu de l’acte, organitzat pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat en col·laboració amb l’ajuntament de Sant Esteve, era fer un seguiment del desenvolupament d’aquest pla d’impuls de l’activitat turística als municipis d’Abrera, Castellví, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa i Sant Esteve.

  • 29 de març de 2023 Es presenta oficialment el projecte ‘Els Set Balcons de Montserrat’ BALCONS MONTSERRAT

    Avui s’ha presentat oficialment el projecte 'Els Set Balcons de Montserrat', una iniciativa turística impulsada pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat. Sant Esteve és un dels set municipis que acull una d’aquestes instal·lacions singulars al parc d’A migdia de Ca n’Amat.

Darrera actualització: 17.02.2022 | 14:58