Cultura

La cultura a Sant Esteve

s:268:"

La vida cultural a Sant Esteve és molt intensa. El municipi manté vius tradicions com les garlandes, els gegants o el bestiari de foc. Però alhora també impulsa noves iniciatives, com ara la bioescultura o les arts escèniques.

";

Enllaços

Notícies

  • 29 de novembre de 2022 L’encesa de l’arbre de Nadal es trasllada a la plaça Xic Mateu Enllumenat Nadal

    El proper divendres, 2 de desembre, la plaça Xic Mateu acollirà l’encesa de l’arbre i de l’enllumenat de Nadal. L’acte començarà a les 18.00 hores i comptarà amb la participació de l’Aula de Música i d’una cercavila musical amb la Zebrass Marching Band. Amb l’encesa comença oficialment el programa de Festes d’Hivern.

  • 27 de novembre de 2022 Actuació musical a la Biblioteca Municipal bru borni

    La Biblioteca Municipal acull el proper dimecres un concert de petit format amb l’actuació de Bru Borni i de diversos músics. Per al desembre, l’equipament cultural ha programat una hora del conte i les activitats permanents de cada mes.

  • 21 de novembre de 2022 Alricokoco i l’Aula de Música celebren Santa Cecília ALRICOKOCO

    El 22 de novembre és el dia de Santa Cecília, la patrona de la música. Per celebrar aquesta efemèride, el grup Alricokoco prepara per dimarts una jam session a a la plaça Xic Mateu. Per la seva part, l’Aula de Música va oferir divendres l’Audició de Santa Cecília.

Activitats

Documentació

Publicacions

Darrera actualització: 16.09.2020 | 17:24