Cultura

La cultura a Sant Esteve


La vida cultural a Sant Esteve és molt intensa. El municipi manté vius tradicions com les garlandes, els gegants o el bestiari de foc. Però alhora també impulsa noves iniciatives, com ara la bioescultura o les arts escèniques.

Enllaços

Notícies

  • 28 de de febrer de 2024 Concert d'Emili Gayà a la biblioteca amb les cançons que l'han fet créixer Emili Gayà

    El músic sesrovirenc Emili Gayà torna a la Biblioteca Municipal aquest divendres per oferir un concert de petit format amb el títol Cançons que m’ha fet créixer. L’artista farà un recorregut per aquells temes que més li han marcat, generalment d’artistes amb cançons amb missatge social i a favor de la llibertat.

  • 27 de de febrer de 2024 La Cofradía celebra el Dia d’Andalusia a Vallserrat Dia d'Andalusia

    La Cofradía del Santo Cristo ha tornat a escollir el Casal Social de Vallserrat per celebrar el Dia d’Andalusia. Aquest diumenge, 3 de març, l’entitat organitza un gran dinar de germanor, el qual estarà acompanyat de música i flamenc.

  • 26 de de febrer de 2024 Contacontes a la Biblioteca del llibre del sesrovirenc Jordi Prunés Portada llibre

    El sesrovirenc Jordi Prunés és l’autor del llibre En Bru i la Talpeta, de les dents de plata. Ell mateix serà l’encarregat del contacontes del 28 de febrer a la Biblioteca Municipal i de la presentació d’aquesta obra que reivindica la necessitat de respectar els temps dels infants.

Activitats

Documentació

Publicacions

Darrera actualització: 16.09.2020 | 17:24