Cultura

La cultura a Sant Esteve

La vida cultural a Sant Esteve és molt intensa. El municipi manté vius tradicions com les garlandes, els gegants o el bestiari de foc. Però alhora també impulsa noves iniciatives, com ara la bioescultura o les arts escèniques.

Enllaços

Notícies

  • 4 d'agost de 2022 L’Ajuntament edita un llibret amb l’oferta formativa pel proper curs CURSOS I TALLERS

    Ja està disponible al web municipal la informació sobre les diferents propostes formatives pel curs 2022-2023. Hi trobareu cursos i tallers de Benestar Social, Educació i Cultura, amb iniciatives municipals i d’entitats, les Escoles Esportives dels clubs i les Activitats Aquàtiques del Complex Esportiu Municipal.   

  • 25 de juliol de 2022 La regidoria d’Esports reconeix la tasca que fan les entitats amb l’Estevestiu Estevestiu

    Aquesta setmana l’Estevestiu entra en la seva recta final. Enguany al voltant de 500 infants i joves han pogut gaudir d’una oferta que ha inclòs 14 campus i casals. La regidoria d’Esports es mostra molt agraïda per la bona feina que han fet clubs i entitats oferint unes activitats esportives, culturals i lúdiques que permeten la conciliació familiar.

  • 21 de juliol de 2022 L’Aula de Música redueix quotes per al proper curs Aula de Música

    Ja està obert el període d’inscripció per al curs 2022-23 de l’Aula de Música de Sant Esteve. L’entitat ofereix un ampli programa formatiu amb una reducció del 10% de les quotes per al proper curs per l’augment de l’aportació municipal. La inscripció s’ha de realitzar a través de la web musica.situat.com.

Documentació

Publicacions

Darrera actualització: 16.09.2020 | 17:24