Cultura

La cultura a Sant Esteve

La vida cultural a Sant Esteve és molt intensa. El municipi manté vius tradicions com les garlandes, els gegants o el bestiari de foc. Però alhora també impulsa noves iniciatives, com ara la bioescultura o les arts escèniques.

Enllaços

Notícies

  • 22 de setembre de 2023 La Trobada de Puntaires arriba diumenge a la 28a edició Trobada de Puntaires

    El  Col·lectiu de Puntaires prepara per al proper 24 de setembre la 28a edició de la  Trobada de Puntaires de Sant Esteve Sesrovires. Com en anteriors edicions, la Pista Coberta Francesc Castellet acollirà les participants vingudes d’arreu de Catalunya. L’horari serà de 10.00 a 13.00h.

  • 17 de setembre de 2023 Exposició sobre Raimon Panikkar a la Biblioteca Municipal Biblio

    A partir de demà dilluns (18 de setembre) es podrà visitar a la Biblioteca Municipal l’exposició Raimon Panikkar: viure l’aventura intercultural. Raimon Panikkar és una figura de rellevància mundial en el diàleg entre cultures i religions i en la cerca d’alternatives als reptes del món contemporani. La mostra es podrà visitar fins al 30 de setembre.

  • 8 de setembre de 2023 Portes obertes per conèixer el gòspel i els escacs portes obertes

    Dues entitats obren les seves portes durant el mes de setembre per tal de donar-se a conèixer. El Cor de Gòspel convida tothom a gaudir de la música cada dimecres. Per la seva part, el Club d’Escacs també vol donar l’oportunitat d'aprendre escacs cada divendres.

Documentació

Publicacions

Darrera actualització: 16.09.2020 | 17:24