El bus urbà amplia el servei amb nova parada al CAP

Divendres, 12 de gener de 2024

A partir del dilluns 15 de gener el bus urbà de Sant Esteve amplia el servei amb una nova parada al CAP de La Gleva. Amb la modificació del recorregut es posa en marxa també una parada a la plaça Xic Mateu i s’aprofita per ajustar els horaris de les expedicions a l’institut.

Durant aquesta setmana la brigada municipal instal·larà els monòlits de les dues noves parades i col·locarà els nous horaris en tot el recorregut. La incorporació en les diferents expedicions d’una parada al centre sanitari ha comportat algun canvi en el recorregut de tornada. Així, la parada de tornada ubicada fins ara al Casal de la Gent Gran s’ha desplaçat uns metres, fins a la plaça Xic Mateu. Es manté però la parada al Casal de la Gent Gran en el recorregut d’anada. D’altra banda, s’ha millorat l’horari de les expedicions a la parada que dona servei a l’institut adequant-la a les necessitats de l’alumnat d’aquest centre. 

Títols de transport

Sant Esteve forma part del Sistema Tarifari Integrat de l’ATM (Autoritat del Transport Metropolità) que regula les tarifes i els títols de transport. En aquest sentit, a finals de 2023 es van deixar de vendre les targetes de cartró amb banda magnètica que, en el cas de Sant Esteve, es podien adquirir als Serveis Econòmics de l’Ajuntament. Des d’ara, els títols integrats la T-usual o la T-casual, estan disponibles amb la T-Mobilitat i, al nostre municipi, s’han d’adquirir a les màquines de l’estació. Pel que fa a les tarifes pel 2024, l’ATM ha aprovat un increment del 6,75%, després de tres anys de contenció dels preus del transport públic.

WEB ATM

WEB MOBILITAT SANT ESTEVE

 

 

Darrera actualització: 12.01.2024 | 12:23