L’Ajuntament renova el segell de sostenibilitat turística Biosphere i anima empreses locals a aconseguir-lo

Dilluns, 5 de febrer de 2024

L’Ajuntament de Sant Esteve ha renovat la distinció Biosphere Sustainable que s’atorga pel compromís amb la sostenibilitat turística. Des de la regidoria d’Acció Turística es promou també l’adhesió al programa d’empreses i serveis turístics del municipi que vulguin aconseguir aquest segell de qualitat.  

La renovació de la certificat Biosphere s’ha assolit després de superar una auditoria per la correcta implementació de les pràctiques sostenibles. D’aquesta manera es garanteix que l'entitat, en aquest cas l’Ajuntament, està complint amb els compromisos adquirits com a destinació turística sostenible.

Actualment a Sant Esteve, disposen també d’aquest segell el Club de Golf Barcelona i l’Estudi d’art Tinta i Vi que és també, junt amb l’Ajuntament i l'Hotel Barcelona Golf&Resort, punt d’informació turística. Amb la voluntat que siguin més els establiments i serveis del municipi que disposin de la certificació Biosphere, la regidoria d’Acció Turística els facilitarà informació. L'adhesió al programa finalitza el 29 de febrer.

El Programa segell Compromís per la Sostenibilitat Turística Biosphere s’adreça a empreses, serveis i entitats públiques que volen millorar la seva gestió en sostenibilitat turística i el seu posicionament com a destinació turística. Basa la seva metodología en els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides. Està impulsat per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç amb la col·laboració del Consorci de Turisme del Baix Llobregat.

Darrera actualització: 5.02.2024 | 15:26