Nou llibre de l’escriptor sesrovirenc Manuel Martín García

Dilluns, 8 d'abril de 2019 a les 14:15

Muerte en el cerro és el títol de la nova novel·la del sesrovirenc Manuel Martín García. L’autor presentarà el seu llibre el proper 12 d’abril, a les 19.00 hores,  a la Biblioteca Municipal. La història és una novel·la negra ambientada en Cuba. El protagonista és el capità Manuel Cisneros, el qual haurà de resoldre l’últim cas de la seva carrera professional.

Viatge a Cuba
L’escriptor sesrovirenc va decidir escriure el llibre després d’un viatge que va realitzar a Cuba amb un amic.  El seu amic va tornar a l’illa dos anys després de la mort de la seva mare amb la intenció de recuperar la casa la seva progenitora. Un cop a Cuba, va descobrir que l’habitatge havia estat venut per la persona que havia cuidat la seva mare i que ell no tenia cap dret sobre la casa d’acord amb les lleis cubanes. Aquest fet va inspirar Manuel Martín García ha escriure Muerte en el cerro. 

Sinopsi
El protagonista de la novel·la és Manolo Cisneros, un policia amargat de la ciutat de L’Havana. Abans de jubilar-se haurà de resoldre el cas de l’incendi d’una casa del barri d’El Cerro, on s’han trobat quatre cadàvers. Personatges reals i ficticis formen part d’una novel·la negra dividida en tres actes.

La novel·la Muerte en el cerro ha estat publicada per l’editorial Caligrama.  El llibre es pot comprar tant en paper com en format electrònic. Manuel Martín García també és l’autor de Hay cosas que los hombres nunca entenderéis 
 

Darrera actualització: 08.04.2019 | 14:28