Turisme

Un municipi ideal per fer turisme

Sant Esteve Sesrovires és un municipi situat al Baix Llobregat (província de Barcelona), que amb més de 18 km2 de superfície i a 173 msnm, acull uns 7.000 habitants.

Es troba a l'ombra de la muntanya de Montserrat, entre el Llobregat i l’Anoia, a tocar del Penedès, en una zona de relleus ondulats serpentejats per torrents. Aquesta situació ha donat lloc al seu paisatge de bosc mediterrani de ribera i a l’equilibri entre la indústria i l’agricultura. La importància de la indústria de Sant Esteve recau en els seus polígons industrials, amb empreses tan reconegudes com Chupa Chups o SEAT. L’equilibri d’aquestes zones s’aconsegueix amb l’agricultura basada en arbres fruiters, on la fruita més reconeguda és la cirera, i extensions de vinyes amb D.O. Penedès, que després donaran lloc als vins i caves que es produeixen en els tres cellers del municipi.

Documents

Notícies

  • 9 de novembre de 2021 Nova campanya per promoure el turisme de proximitat al Baix CAMPANYA TURISME BAIX

    El Consorci de Turisme del Baix Llobregat posa en marxa la campanya de promoció turística Al BAIX Llobregat, ofertes FLAIX ! . Inclou més de 50 propostes d’oci i turisme amb descomptes i promocions especials per gaudir del 12 al 28 de novembre. Entre elles, les propostes locals dels cellers Ca n’Estella i Can Casals i l’estudi d’art Tinta i Vi.

  • 8 d'octubre de 2021 Èxit de la jornada per impulsar l’activitat turística i cultural del nostre entorn KICK OFF TURISME

    Fins a 36 empreses i entitats de l’àmbit del turisme i de la cultura, establertes a Sant Esteve i a poblacions veïnes, van participar dimecres en una trobada per impulsar activitats i cercar sinergies. La jornada estava organitzada per l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, amb la col·laboració de l’Hotel Barcelona Golf, que va acollir l’esdeveniment. 

  • 25 de juny de 2021 Tornen els cupons descompte per promoure el turisme familiar al Baix Llobregat Turisme familiar Baix 2021

    El Consorci de Turisme del Baix Llobregat posa en marxa una nova edició de la campanya per descobrir els principals atractius turístics de la comarca amb cupons descompte per a les famílies. Inclou més d’una dotzena de propostes i entre les novetats destaca el Centre d’Interpretació de la Història i la Pirateria a Castelldefels. Els cupons estan disponibles al web del consorci.

Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:17