Turisme

Un municipi ideal per fer turisme

Sant Esteve Sesrovires és un municipi situat al Baix Llobregat (província de Barcelona), que amb més de 18 km2 de superfície i a 173 msnm, acull uns 7.000 habitants.

Es troba a l'ombra de la muntanya de Montserrat, entre el Llobregat i l’Anoia, a tocar del Penedès, en una zona de relleus ondulats serpentejats per torrents. Aquesta situació ha donat lloc al seu paisatge de bosc mediterrani de ribera i a l’equilibri entre la indústria i l’agricultura. La importància de la indústria de Sant Esteve recau en els seus polígons industrials, amb empreses tan reconegudes com Chupa Chups o SEAT. L’equilibri d’aquestes zones s’aconsegueix amb l’agricultura basada en arbres fruiters, on la fruita més reconeguda és la cirera, i extensions de vinyes amb D.O. Penedès, que després donaran lloc als vins i caves que es produeixen en els tres cellers del municipi.

Notícies

  • 6 de febrer de 2019 Nous descomptes per a gaudir del turisme familiar al Baix Llobregat Turisme al Baix Llobregat

    El Consorci de Turisme del Baix Llobregat reedita el cupó per fer escapades en família. Aquest 2019, les famílies podran gaudir dels nous descomptes i promocions per a visitar els principals atractius turístics del Baix Llobregat a preus especials.

  • 9 de maig de 2018 La Fira de Primavera convida a conèixer les entitats i els comerços locals Fira Primavera

    La Fira de Primavera reunirà diumenge, 13 de maig, una àmplia representació del teixit associatiu i dels comerços de Sant Esteve Sesrovires. Els principals carrers del centre de la vila s’ompliran amb 50 estands d’associacions i botigues, però també amb activitats culturals i lúdiques, actuacions musicals i exhibicions esportives, a més d’una mostra d’artesania. La Fira de Primavera estarà oberta de 10.00 a 15.00 hores.

  • 28 de març de 2018 Supermes, un abril d'activitats i promocions per a famílies al Baix Llobregat SÚPERMES

    El dia 1 d’abril arrenca la tercera edició del SuperMes , un mes sencer de propostes destinades al turisme familiar, amb activitats exclusives i atractius descomptes amb més de 150 activitats i promocions d'empreses i entitats turístiques del Baix Llobregat. A Sant Esteve hi participen dos actius turístics, l'Hotel Barcelona Golf i l'Estudi d'art Tinta i Vi.  

Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:17