Turisme

Un municipi ideal per fer turisme

Sant Esteve Sesrovires és un municipi situat al Baix Llobregat (província de Barcelona), que amb més de 18 km2 de superfície i a 173 msnm, acull uns 7.000 habitants.

Es troba a l'ombra de la muntanya de Montserrat, entre el Llobregat i l’Anoia, a tocar del Penedès, en una zona de relleus ondulats serpentejats per torrents. Aquesta situació ha donat lloc al seu paisatge de bosc mediterrani de ribera i a l’equilibri entre la indústria i l’agricultura. La importància de la indústria de Sant Esteve recau en els seus polígons industrials, amb empreses tan reconegudes com Chupa Chups o SEAT. L’equilibri d’aquestes zones s’aconsegueix amb l’agricultura basada en arbres fruiters, on la fruita més reconeguda és la cirera, i extensions de vinyes amb D.O. Penedès, que després donaran lloc als vins i caves que es produeixen en els tres cellers del municipi.

Notícies

  • 9 de maig de 2018 La Fira de Primavera convida a conèixer les entitats i els comerços locals Fira Primavera

    La Fira de Primavera reunirà diumenge, 13 de maig, una àmplia representació del teixit associatiu i dels comerços de Sant Esteve Sesrovires. Els principals carrers del centre de la vila s’ompliran amb 50 estands d’associacions i botigues, però també amb activitats culturals i lúdiques, actuacions musicals i exhibicions esportives, a més d’una mostra d’artesania. La Fira de Primavera estarà oberta de 10.00 a 15.00 hores.

  • 28 de març de 2018 Supermes, un abril d'activitats i promocions per a famílies al Baix Llobregat SÚPERMES

    El dia 1 d’abril arrenca la tercera edició del SuperMes , un mes sencer de propostes destinades al turisme familiar, amb activitats exclusives i atractius descomptes amb més de 150 activitats i promocions d'empreses i entitats turístiques del Baix Llobregat. A Sant Esteve hi participen dos actius turístics, l'Hotel Barcelona Golf i l'Estudi d'art Tinta i Vi.  

  • 14 de març de 2018 L’estudi sesrovirenc Tinta i vi, reconegut amb el distintiu de "Compromís per la sostenibilitat Biosphere" L'alcalde i la sesrovirenca Marta Arañó

    L’estudi d’art de Sant Esteve, Tinta i vi, és una de les 22 empreses i serveis del Baix Llobregat  que ha aconseguit el distintiu “Compromís per la sostenibilitat # Biosphere ”, impulsat per la Diputació, l'Institut de Turisme Responsable i la Cambra de Comerç de Barcelona. Aquest reconeixement té com a objectiu estendre la cultura de la sostenibilitat turística entre les empreses del sector per oferir serveis de qualitat respectuosos amb el medi.

Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:17