Turisme

Un municipi ideal per fer turisme

Sant Esteve Sesrovires és un municipi situat al Baix Llobregat (província de Barcelona), que amb més de 18 km2 de superfície i a 173 msnm, acull uns 7.000 habitants.

Es troba a l'ombra de la muntanya de Montserrat, entre el Llobregat i l’Anoia, a tocar del Penedès, en una zona de relleus ondulats serpentejats per torrents. Aquesta situació ha donat lloc al seu paisatge de bosc mediterrani de ribera i a l’equilibri entre la indústria i l’agricultura. La importància de la indústria de Sant Esteve recau en els seus polígons industrials, amb empreses tan reconegudes com Chupa Chups o SEAT. L’equilibri d’aquestes zones s’aconsegueix amb l’agricultura basada en arbres fruiters, on la fruita més reconeguda és la cirera, i extensions de vinyes amb D.O. Penedès, que després donaran lloc als vins i caves que es produeixen en els tres cellers del municipi.

Notícies

  • 22 de febrer de 2021 Tinta i Vi obté el segell Safe Travels Tinta i vi

    L’estudi d’art Tinta i Vi ha rebut el segell Safe Travels, un distintiu de Turisme de Barcelona que reconeix les empreses que compleixen amb els protocols de la COVID-19 i ofereixen una destinació segura als turistes. L’empresa sesrovirenca també està reconeguda com un Punt d’Informació Turística del Baix Llobregat.

  • 2 d'octubre de 2020 Un cava de Ca n’Estella premiat en el concurs més gran del món Ca n'Estella

    El Decanter World Wine Awards és el concurs més gran del món del sector vitivinícola. Els millors reben la medalla d’or. Entre les medalles d’or, s’atorga la categoria platinum als millors del millors.  El celler Ca n’ Estella acaba de rebre el platinum pel cava Rabetllat i Vidal Gran Reserva 2015.

Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:17