Turisme

Un municipi ideal per fer turisme

Sant Esteve Sesrovires és un municipi situat al Baix Llobregat (província de Barcelona), que amb més de 18 km2 de superfície i a 173 msnm, acull uns 7.000 habitants.

Es troba a l'ombra de la muntanya de Montserrat, entre el Llobregat i l’Anoia, a tocar del Penedès, en una zona de relleus ondulats serpentejats per torrents. Aquesta situació ha donat lloc al seu paisatge de bosc mediterrani de ribera i a l’equilibri entre la indústria i l’agricultura. La importància de la indústria de Sant Esteve recau en els seus polígons industrials, amb empreses tan reconegudes com Chupa Chups o SEAT. L’equilibri d’aquestes zones s’aconsegueix amb l’agricultura basada en arbres fruiters, on la fruita més reconeguda és la cirera, i extensions de vinyes amb D.O. Penedès, que després donaran lloc als vins i caves que es produeixen en els tres cellers del municipi.

Notícies

 • 13 de novembre de 2017 Obertes les inscripcions a la 6a Fira de Nadal 6a FIRA DE NADAL

  Des d’avui i fins al proper 24 de novembre estan obertes les inscripcions per participar a la 6a Fira de Nadal que tindrà lloc a Sant Esteve el dissabte 2 de desembre. Aquesta fita comercial està oberta a la participació de comerciants, particulars, entitats i artesans. Les inscripcions es poden formalitzar a través del web municipal www.sesrovires.cat i al SIAC de l’Ajuntament.

 • 29 de setembre de 2017 Empresaris italians visiten Sant Esteve en el marc d’un programa europeu VISITA EMPRESARIS TORÍ

  Una delegació d’empresaris italians provinents de la ciutat de Torí van visitar Sant Esteve. La visita s’emmarca dins dels projectes de la Xarxa NetMed per a la promoció de la cultura i l’economia del mediterrani i de la qual Sant Esteve en forma part des de l’any 2016. A banda de conèixer el municipi, la delegació va visitar les Caves Roger Goulart i van realitzar un taller de pintura a l’estudi de Tinta i Vi.

 • 30 de novembre de 2016 Pessebres, gastronomia i productes de regal a la Fira de Nadal de dissabte 5a Fira de Nadal

  La 5a edició de la Fira de Nadal obre aquest any les seves portes el dissabte 3 de desembre, de 10.00 a 15.00 hores. Organitzada per l’Àrea de Promoció Econòmica, la fira és una bona oportunitat per adquirir productes relacionats amb les festes nadalenques, com ara pessebres, cava i objectes de regal.

 • 22 de novembre de 2016 Mercat de Nadal a Bodegues Ca n'Estella Mercat de Nadal a Ca n'Estella

  Bodegues Ca n’Estella obre diumenge, 27 de novembre, les seves portes per acollir un mercat nadalenc durant tot el dia. S’oferiran visites guiades i degustació de vins i caves, actuacions musicals, tallers, activitats per als nens i gastronomia. L’entrada és gratuïta.

Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:17