Turisme

Un municipi ideal per fer turisme

Sant Esteve Sesrovires és un municipi situat al Baix Llobregat (província de Barcelona), que amb més de 18 km2 de superfície i a 173 msnm, acull uns 7.000 habitants.

Es troba a l'ombra de la muntanya de Montserrat, entre el Llobregat i l’Anoia, a tocar del Penedès, en una zona de relleus ondulats serpentejats per torrents. Aquesta situació ha donat lloc al seu paisatge de bosc mediterrani de ribera i a l’equilibri entre la indústria i l’agricultura. La importància de la indústria de Sant Esteve recau en els seus polígons industrials, amb empreses tan reconegudes com Chupa Chups o SEAT. L’equilibri d’aquestes zones s’aconsegueix amb l’agricultura basada en arbres fruiters, on la fruita més reconeguda és la cirera, i extensions de vinyes amb D.O. Penedès, que després donaran lloc als vins i caves que es produeixen en els tres cellers del municipi.

Notícies

  • 30 de novembre de 2016 Pessebres, gastronomia i productes de regal a la Fira de Nadal de dissabte 5a Fira de Nadal

    La 5a edició de la Fira de Nadal obre aquest any les seves portes el dissabte 3 de desembre, de 10.00 a 15.00 hores. Organitzada per l’Àrea de Promoció Econòmica, la fira és una bona oportunitat per adquirir productes relacionats amb les festes nadalenques, com ara pessebres, cava i objectes de regal.

  • 22 de novembre de 2016 Mercat de Nadal a Bodegues Ca n'Estella Mercat de Nadal a Ca n'Estella

    Bodegues Ca n’Estella obre diumenge, 27 de novembre, les seves portes per acollir un mercat nadalenc durant tot el dia. S’oferiran visites guiades i degustació de vins i caves, actuacions musicals, tallers, activitats per als nens i gastronomia. L’entrada és gratuïta.

Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:17