Portal de participació

Memòria sobre la futura ordenança d'obres

En el següent enllact teniu la  Memòria d’Impuls per a la Realització de la Consulta Pública sobre la futura Ordenança Reguladora de la Intervenció Municipal en les Obres al Terme Municipal de Sant Esteve Sesrovires :

Memòria d’Impuls per a la Realització de la Consulta Pública sobre la futura Ordenança Reguladora de la Intervenció Municipal en les Obres al Terme Municipal de Sant Esteve Sesrovires

De conformitat amb allò establert a l’article 133 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, que preveu que amb caràcter previ a l’elaboració d’un reglament s’ha de substanciar una consulta pública, a través del portal web de l’Administració competent, en la qual s’ha de demanar l’opinió dels subjectes i de les organitzacions més representatives potencialment afectats per la futura norma sobre aquestes qüestions:

a) Els problemes que es pretenen solucionar amb la iniciativa.
b) La necessitat i oportunitat de la seva aprovació.
c) Els objectius de la norma.
d) Les possibles solucions alternatives reguladores i no reguladores.


En compliment d’això, els ciutadans, organitzacions i associacions que així ho considerin poden fer arribar les seves opinions i suggeriments, sobre la redacció de l’ordenança reguladora de la intervenció municipal en les obres, mitjançant el correu electrònic
ses.consultapublica@sesrovires.cat , fins el dia 20 de setembre de 2017, a fi i efecte que l’Ajuntament pugui tenir present les seves aportacions en la proposta.

Data de publicació de la Memòria en el Portal de Participació: 29 d'agost de 2017 . La Memòria estarà exposada fins al 20 de setembre de 2017.

Aprovació inicial de l'Ordenança General de Subvencions

El passat 24 de maig de 2017, el ple de l'Ajuntament va acordar l'aprovació inicial de l'Ordenança General de Subvencions i donar audiència als interesssats en el procediment a través de la públicació del text incial en aquesta pàgina web.

Text de l'aprovació inicial de l'Ordenança General de Subvencions de l'Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires.

Consulta prèvia de l'Ordenança General de Subvencions

De conformitat amb allò establert a l’article 133 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, que preveu que amb caràcter previ a l'elaboració d'un reglament, s’ha de substanciar una consulta pública, a través del portal web de l’Administració competent en la qual s’ha de demanar l’opinió dels subjectes i de les organitzacions més representatives potencialment afectats per la futura norma sobre aquestes qüestions:

a) Els problemes que es pretenen solucionar amb la iniciativa.

b) La necessitat i oportunitat de la seva aprovació.

c) Els objectius de la norma.

d) Les possibles solucions alternatives reguladores i no reguladores.

En compliment d’això, els ciutadans, organitzacions i associacions que així ho considerin poden fer arribar les seves opinions i suggeriments, sobre la redacció de l'ordenança general reguladora de subvencions, mitjançant el correu electrònic ses.consultapublica@sesrovires.cat a fi i efecte que l'ajuntament pugui tenir present les seves aportacions en la proposta.

 

Descarrega't la Memòria de la consulta prèvia Ordenança General de Subvencions

Envia els teus comentaris, suggeriments i propostes a: ses.consultapublica@sesrovires.cat

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Quadern de Debat Familiar

La regidoria de Participació Ciutadana impulsa una metodologia innovadora per conèixer l’opinió dels sesrovirencs i fomentar la reflexió i el debat sobre la situació actual del municipi. Es tracta dels Quaderns de Debat Familiar, un llibret amb preguntes sobre els aspectes més rellevants de la vida local. Els quaderns es repartiran en els centres educatius i en els equipaments municipals.

Quadern de Debat Familar en format pdf

Solució a la sopa de lletres del Quadern de Debat Familiar

 

  • REUNIÓ VALORACIÓ FESTA MAJOR 7 de novembre de 2016 Reunió oberta de valoració de Festa Major

    La regidoria de Participació Ciutadana convoca pel proper dijous dia 10 de novembre una reunió de valoració final de la Festa Major 2016. La trobada està oberta a la participació de tothom i té com a objectiu presentar els resultats de l’enquesta ciutadana que es va obrir per recollir les opinions veïnals.

  • SESSIÓ DEL CONSELL MUNICIPAL D'ESPORTS 14 d'octubre de 2016 Clubs i Ajuntament aborden l'activitat esportiva en el Consell Municipal

    El Celler va acollir ahir la segona sessió anual del Consell Municipal d’Esports. Presidida per l’alcaldessa, Maria del Carme Rallo, i pel regidor d’Esports, Adrià Companys, va comptar amb la participació de tècnics municipals i representats d’entitats i clubs esportius locals.

  • 1a SESSIÓ ESPAI DEBAT EDUCATIU 4 d'octubre de 2016 Sant Esteve impulsa l'Espai de Debat Educatiu

    La regidoria d’Educació ha impulsat la creació de l’Espai de Debat Educatiu, un lloc de trobada on professionals de diferents àmbits i famílies poden reflexionar i debatre sobre aspectes importants de l’educació. D’aquesta manera, Sant Esteve s’afegeix a la trentena de municipis que compten amb aquest recurs que facilita la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 01.09.2017 | 14:58
Darrera actualització: 01.09.2017 | 14:58