Portal de participació

Valoració dels serveis

Periòdicament l'Ajuntment realitza estudis per conèixer la valoració dels serveis municipals, recollir les possibles queixes i estudidar els suggeriment presentats pels ciutadans i ciutadnes.

El darrer d'aquest estudi s'ha desenvolupat durant l'any 2019 per poder elaborar la Carta de Serveis del SIAC. A través d'una enquesta els ciutadans han puntuat diversos aspectes del SIAC des del temps d'espera, la tramitació electrònica o les mateixes instal·lacions, entre altres aspectes. En aquest enllaç trobareu els resultats de l'estudi:

Resultats enquesta de valoració del SIAC.

Memòria sobre la targeta moneder d'impacte social

Memòria explicativa per a la realització de la consulta pública sobre la modificació del Reglament Municipal per a la prestació d’ajuts socials per incloure la targeta moneder

De conformitat amb allò establert a l’article 133 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, que preveu què amb caràcter previ a la elaboració del reglament, s’ha de substanciar una consulta pública, a través del portal web de l’Administració competent en la qual s’ha de demanar l’opinió dels subjectes i de les organitzacions més representatives potencialment afectats per la futura norma sobre:

a) Els problemes que es pretenen solucionar amb la targeta moneder.
b) La necessitat i oportunitat de la seva aprovació.
c) Els objectius de modificació de la norma.
d) Les possibles solucions alternatives reguladores i no reguladores.

Els ciutadans, organitzacions i associacions que així ho considerin, disposen de 15 dies hàbils a partir de la publicació d’aquest document per fer arribar les seves opinions i suggeriments, mitjançant correu electrònic ses.participacio@sesrovires.cat.El termini finalitza el dia 23 d’agost de 2018.

Ordenança d'obres

En el següent enllaç trobareu l'Ordenança Reguladora de la Intervenció Municipal en les Obres al Terme Municipal de Sant Esteve Sesrovires

Quadern de Debat Familiar

La regidoria de Participació Ciutadana impulsa una metodologia innovadora per conèixer l’opinió dels sesrovirencs i fomentar la reflexió i el debat sobre la situació actual del municipi. Es tracta dels Quaderns de Debat Familiar, un llibret amb preguntes sobre els aspectes més rellevants de la vida local. Els quaderns es repartiran en els centres educatius i en els equipaments municipals.

Document ÍNTEGRE resultats del Quadern de Debat Familiar

Informe Debat Familiar Sant Esteve Sesrovires

Quadern de Debat Familar en format pdf

Solució a la sopa de lletres del Quadern de Debat Familiar

Document RESUM resultats del Quadern de Debat Familiar

 

Memòria sobre la futura ordenança d'obres

En el següent enllact teniu la  Memòria d’Impuls per a la Realització de la Consulta Pública sobre la futura Ordenança Reguladora de la Intervenció Municipal en les Obres al Terme Municipal de Sant Esteve Sesrovires :

Memòria d’Impuls per a la Realització de la Consulta Pública sobre la futura Ordenança Reguladora de la Intervenció Municipal en les Obres al Terme Municipal de Sant Esteve Sesrovires

De conformitat amb allò establert a l’article 133 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, que preveu que amb caràcter previ a l’elaboració d’un reglament s’ha de substanciar una consulta pública, a través del portal web de l’Administració competent, en la qual s’ha de demanar l’opinió dels subjectes i de les organitzacions més representatives potencialment afectats per la futura norma sobre aquestes qüestions:

a) Els problemes que es pretenen solucionar amb la iniciativa.
b) La necessitat i oportunitat de la seva aprovació.
c) Els objectius de la norma.
d) Les possibles solucions alternatives reguladores i no reguladores.


En compliment d’això, els ciutadans, organitzacions i associacions que així ho considerin poden fer arribar les seves opinions i suggeriments, sobre la redacció de l’ordenança reguladora de la intervenció municipal en les obres, mitjançant el correu electrònic
ses.consultapublica@sesrovires.cat,fins el dia 20 de setembre de 2017, a fi i efecte que l’Ajuntament pugui tenir present les seves aportacions en la proposta.

Data de publicació de la Memòria en el Portal de Participació: 29 d'agost de 2017 . La Memòria estarà exposada fins al 20 de setembre de 2017.

Aprovació inicial de l'Ordenança General de Subvencions

El passat 24 de maig de 2017, el ple de l'Ajuntament va acordar l'aprovació inicial de l'Ordenança General de Subvencions i donar audiència als interesssats en el procediment a través de la públicació del text incial en aquesta pàgina web.

Text de l'aprovació inicial de l'Ordenança General de Subvencions de l'Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires.

Consulta prèvia de l'Ordenança General de Subvencions

De conformitat amb allò establert a l’article 133 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, que preveu que amb caràcter previ a l'elaboració d'un reglament, s’ha de substanciar una consulta pública, a través del portal web de l’Administració competent en la qual s’ha de demanar l’opinió dels subjectes i de les organitzacions més representatives potencialment afectats per la futura norma sobre aquestes qüestions:

a) Els problemes que es pretenen solucionar amb la iniciativa.

b) La necessitat i oportunitat de la seva aprovació.

c) Els objectius de la norma.

d) Les possibles solucions alternatives reguladores i no reguladores.

En compliment d’això, els ciutadans, organitzacions i associacions que així ho considerin poden fer arribar les seves opinions i suggeriments, sobre la redacció de l'ordenança general reguladora de subvencions, mitjançant el correu electrònic ses.consultapublica@sesrovires.cata fi i efecte que l'ajuntament pugui tenir present les seves aportacions en la proposta.

 

Descarrega't la Memòria de la consulta prèvia Ordenança General de Subvencions

Envia els teus comentaris, suggeriments i propostes a: ses.consultapublica@sesrovires.cat

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 • Casal Ca n'Amat S’obre el procés per recollir propostes pel nou reglament d’usos del Casal Social de Ca n’Amat 19 de novembre de 2020

  L’Ajuntament de Sant Esteve obre un procés participatiu per avançar en la redacció del Reglament de l’Ús dels espais del Casal Social de Ca n’Amat. La ciutadania podrà fer aportacions fins a l’11 de desembre a través de la plataforma Decidim Sesrovires.

 • Taller entitats Taller online sobre xarxes socials adreçat a Entitats 15 d'octubre de 2020

  La regidoria de Participació Ciutadana organitza el taller gratuït ´Comunicació 2.0 i xarxes socials per a entitats en temps de Covid-19´ dirigit al teixit associatiu local. La formació s’impartirà per via telemàtica els dies 10 i 12 de novembre, de 18.30 a 20.00 hores.

 • Festa Major 2020 Sant Esteve programa una Festa Major de petit format 20 de juliol de 2020

  Els dies 24, 25 i 26 de juliol Sant Esteve celebrarà una Festa Major ‘de butxaca’. En un context molt marcat per l’evolució de la COVID-19, l’Ajuntament ha optat per una programació reduïda i de petit format, propostes culturals amb essència molt local. S’aposta pels i les artistes sesrovirencs i amb control dels espais i seguint estrictes mesures de seguretat i prevenció, allunyant-se d’actes de difícil control i que concentrin molt públic.

 • Concurs balcons Obertes les inscripcions al 1r Concurs de balcons de Festa Major 11 de juliol de 2020

  Fins al 22 de juliol està obert el període per inscriure’s al 1r Concurs de balcons engalanats de Festa Major 2020 de Sant Esteve. Poden optar-hi també finestres i façanes. Es premiaran els 5 millors amb un primer premi dotat amb 300€, dos premis de 200€ i dos de 100€. La temàtica és lliure i la imaginació també, així que animeu-vos!

 • Ajuntament Concedits els ajuts a entitats de l’àmbit sociocultural per activitats del 2019 11 de juny de 2020

  L’Ajuntament ha aprovat la concessió de les ajudes a entitats per activitats realitzades durant el 2019 en l’àmbit sociocultural, amb una dotació de 13.000 euros. En formen part entitats vinculades a l’educació, joventut i cultura. Amb aquest atorgament es completen les tres línies d’ajuts que s’han dotat amb un total de 34.000 euros. Anteriorment, s’han atorgat a les d’àmbit esportiu i veïnal.  

 • ajuntament L’Ajuntament aprova els ajuts a entitats per a activitats 2019 7 de maig de 2020

  La Junta de Govern Local ha aprovat avui l’atorgament de subvencions destinades a les associacions veïnals per les activitats realitzades al 2019, amb una dotació econòmica de 4.000 euros. Està previst que en els propers dies s’aprovin també les que corresponen a activitats esportives i socioculturals. En total es destinen 34.000€ en concepte d'aquests ajuts. 

 • REUNIÓ ESPORTS L’Ajuntament inicia trobades virtuals amb el teixit associatiu 6 de maig de 2020

  Com estan afrontant les entitats, col·lectius i clubs locals la crisi provocada pel Covid-19? Per conèixer quina és la seva situació i els reptes que tenen per davant, l’Ajuntament ha iniciat una tanda de trobades virtuals amb els diferents àmbits associatius. La primera va tenir lloc ahir amb representats dels clubs esportius.

 • Sant Jordi 2020 Fem un Sant Jordi des de casa ben participatiu 17 d'abril de 2020

  Les àrees de Cultura, Joventut i Participació de l’Ajuntament i la Biblioteca Municipal estan treballant en un seguit d’iniciatives per fer d’aquest Sant Jordi atípic una jornada ben participativa. Manualitats per fer amb els infants i vídeos de la ciutadania recitant poesia o llegint algun text, són dues de les propostes que us avancem.

 • PROTECCIO CIVIL Protecció Civil coordina el voluntariat per atendre persones vulnerables 17 de març de 2020

  Amb l’objectiu de donar cobertura i assistència a aquelles persones en situació de vulnerabilitat, donar suport a la Policia Local en tasques informatives o en aquelles situacions que ho requereixin, l’Ajuntament a través de Protecció Civil ha posat en marxa un protocol que recull les pautes a seguir en aquesta situació d’excepcionalitat del coronavirus.

 • Cuinem la festa Es presenta “Cuinem la festa”, una manera diferent de preparar la Festa Major 9 de març de 2020

  La plaça Xic Mateu es convertirà aquest dijous 12 de març en una gran cuina per presentar “Cuinem la festa”, un programa de participació ciutadana per preparar la nova edició de la Festa Major.  L’activitat estarà amenitzada amb una xocolatada popular, exposició de programes i cartells de Festa Major i la presència dels gegants i la Pregafoc. 

 • Síndic L'Oficina del Síndic atendrà a Sant Esteve, el 19 de març 5 de març de 2020

  Tècnics de l’Oficina del Síndic de Greuges es desplaçaran a Sant Esteve dijous 19 de març per tal de recollir consultes, queixes o donar assessorament per qüestions relacionades amb l’administració pública o empreses de serveis generals. Cal concertar cita prèvia.

 • SEU ELECTRÒNICA Oberta la convocatòria d’ajuts al teixit associatiu per activitats realitzades el 2019 4 de febrer de 2020

  Les entitats i col·lectius dels àmbits esportiu, sociocultural i veïnal que vulguin optar a la convocatòria d’ajuts per activitats realitzades durant l’any 2019 poden presentar la les sol·licituds del 6 de febrer al 4 de març. L’Ajuntament destina a aquests ajuts un total de 34.000 euros.

Darrera actualització: 24.01.2020 | 13:44
Darrera actualització: 24.01.2020 | 13:44