Obres La Coma

Obres de renovació de la xarxa d’aigua i clavegueram de La Coma

Les obres de renovació de la xarxa d'aigua clavegueram del barri de La Coma van començar el passat 2 de febrer de 2022. Els treballs s’executaran per trams a l'avinguda Catalunya, amb una durada d’uns 7 mesos. En una primera fase s’executarà la substitució del col·lector d’aigües residuals que es farà pel mig de la calçada i, per tant, no es podrà circular pel tram afectat mentre durin els treballs. En una segona fase s’instal·larà la nova canonada d’aigua potable, afectant els laterals de la calçada i, en aquest cas, es podrà donar pas alternatiu als vehicles. En ambdós fases quedarà prohibit aparcar al tram on s’executin les obres. El projecte recull també la substitució integral dels comptadors d’aigua. 

Comunicació incidències al whatsapp
Al Whatsapp de l'ajuntament (666 161 600) el veïnat disposa, dins l’apartat d’Incidències, d'un espai per poder informar sobre qualsevol afectació relacionada amb les obres.    

 

Documentació sobre les obres a La Coma

PROJECTE I PLÀNOLS SOBRE LES OBRES DE RENOVACIÓ DE LA XARXA D'AIGUA

Canvis en la planificació de les obres de renovació de les xarxes d’aigua i de clavegueram al barri de La Coma

La planificació de les obres que queden per executar al barri de La Coma, pel que respecta a la renovació de la xarxa de clavegueram i aigua, són les següents:

- Tram taronja: l’execució s’iniciarà davant del número 60 i finalitzarà aproximadament davant del 52. Durarà aproximadament de la setmana del 04/04/2022 a la setmana del 18/04/2022. En aquest tram es resoldrà el pas de vehicles d’emergència fora d’hores de l’obra (de 19.30h a 07.30h) posant xapes metàl·liques damunt de la franja oberta, per tal de que el veïns de la zona de la “parrilla” no es quedin incomunicats. De totes maneres es preveu que el tub passi molt enganxat a la part de la calçada dels números parells, i molt probablement quedarà un pas de 3m, resolent el problema del pas de vehicles d’emergència i el pas de vehicles dels veïns que no tinguin les obres davant de casa seva. El sentit de sortida de la “parrilla” serà pel recorregut lila.

- Tram verd: l’execució s’iniciarà davant del número 60 i finalitzarà aproximadament davant del 68. Durarà aproximadament de la setmana del 18/04/2022 fins el 29/04/2022. En el tram taronja els veïns ja podran estacionar, entrar i sortir de casa seva. En quant al pas de vehicles d’emergència es resoldrà de la mateixa manera que en el tram taronja. De 19.30h a 07.30h es posaran xapes metàl·liques o es deixarà un pas de 3m d’ample, i el sentit de sortida de la “parrilla” serà pel recorregut lila.

- Tram gris: l’execució s’iniciarà davant del 68 i finalitzarà davant del número 76. Durarà aproximadament del 27/04/2022 fins al 13/05/2022. Com els trams verd i el taronja ja estaran formigonats es podrà estacionar sense problema, i els veïns de la “parrilla” podran sortir pel recorregut del tram lila, quedant només tallat el trànsit de vehicles i estacionament en aquest tram gris.

- Tram vermell: l’execució s’iniciarà davant del 52 i finalitzarà al número 38. Durarà aproximadament del 13/05/2022 fins el 17/06/2022. L’estacionament i el trànsit de vehicles només estarà afectat en aquest tram, i uns dies abans s’indicarà la circulació del vehicles segons les instruccions de la Policia Local.

- Tram Lila: l’execució s’iniciarà al número 68 i finalitzarà al número 57. Inici aproximat el 17/06/2022 i finalització el 15/07/2022. Els veïns no podran estacionar en aquest tram de carrer, ni tampoc entrar i sortir amb els seus vehicles. Es podrà sortir per l’altre cantó de la “parrilla” amb les indicacions de circulació de vehicles que determini la Policia Local.

- Trams xarxa d’aigua: l’inici de les obres de la xarxa d’aigua serà el dia 1/07/2022 i finalitzaran el 30/09/2022, segons plànol adjunt. En l’execució d’aquestes obres no es tallarà el carrer, ni l’entrada i sortida dels vehicles als domicilis particulars.

PROJECTE DE REURBANITZACIÓ DE LA COMA - ANY 2010

 

Documents

Darrera actualització: 04.04.2022 | 09:34