Medi ambient

Notícies

 • 19 de gener de 2018 Vinya del Sastret participa al concurs Apilo de recollida de piles usades CONCURS APILO

  L'Escola Vinya del Sastret participa a la quarta edició del concurs "Les piles, a l'Apilo de l'escola". Es tracta d’una iniciativa adreçada als centres educatius de Catalunya que té per objectiu fomentar la recollida selectiva de piles i acumuladors portàtils entre l’alumnat i les seves famílies. L’escola ja va prendre part en l’edició de 2015 en la qual van aconseguir recollir 99 quilos.  

 • 28 de desembre de 2017 Canvis en el servei de recollida d’animals a la via pública Recollida d'animals

  A partir del proper 1 de gener, el servei de recollida d’animals a la via pública canvia d’entitat prestadora i de centre d’acollida. Així el servei passa a gestionar-lo l’empresa APAK 9, que utilitza les instal·lacions de Font-galí, a Piera. D’aquesta manera, l’Ajuntament vol donar cobertura a totes les necessitats que requereix el municipi.

 • 27 de desembre de 2017 El fort vent obliga a activar el Pla de Protecció Civil PROTECCIÓ CIVIL

  L’Ajuntament de Sant Esteve ha activat el Pla de Protecció Civil Municipal en fase d’alerta a causa del fort vent. S’ha procedit al tancament dels parcs infantils i el parc Canals i Nubiola, i a la retirada d’alguns llums de Nadal. També han quedat anul·lades les activitats previstes a l’aire lliure. Es demana a la població que s’extremini la precaució.

 • 7 de novembre de 2017 S’inicia la campanya de poda de l'arbrat municipal PODA ARBRAT MUNICIPAL

  Aquest matí, operaris de la brigada municipal han començat els treballs de poda de l’arbrat municipal. Està previst que la campanya s’allargui fins a finals de febrer. Els treballs s’han iniciat pel centre urbà i continuaran pels barris i polígons industrials, a més de parcs urbans i jardins. En total, es preveuen recollir unes 70 tones de restes vegetals.

 • 24 d'octubre de 2017 Comencen les obres de construcció d’una depuradora a Ca n’Amat ACTA REPLANTEIG ALS TERRENYS ON ES CONTRUEIX LA DEPURADORA

  Aquesta setmana s’han iniciat els treballs per a la construcció d’una Estació Depuradora d’Aigües Residuals (EDAR) autònoma, en terrenys de domini públic hidràulic situats al marge dret del Torrent de Can Noguera, al barri de Ca n’Amat. El passat dilluns va tenir lloc la signatura de l’acta de replanteig amb la presència del regidor d’Obres i Serveis i Medi Ambient, Antonio Centeno. Amb aquesta actuació es dotarà la zona de les prestacions de salubritat i funcionalitat adequades per al sanejament d’aigües residuals i, per tant, es minimitzarà l’impacte que provoquen aquestes aigües al sector residencial del Quatre.

Darrera actualització: 18.09.2017 | 12:16