Medi ambient

Notícies

  • 7 d'abril de 2022 L’Ajuntament impulsa el ‘Bosc dels infants’ amb una plantada de roures familiar TERRENY BOSC DLES INFANTS 2021

    Les famílies sesrovirenques amb nadons nascuts durant l’any passat participaran aquest dissabte en una plantada de roures que donarà lloc al “Bosc dels infants 2021”. L’Ajuntament vol donar la benvinguda als nadons amb una acció simbòlica de vinculació a la natura i promoure accions de reforestació al municipi.

  • 1 d'abril de 2022 Sant Esteve completa la renovació de l’enllumenat públic amb LED NOU LED XIC MATEU

    Aquesta setmana ha finalitzat la primera fase del pla de renovació integral de l’enllumenat públic del municipi amb tecnologia LED. S’han instal·lat 1.700 llumeneres amb una inversió municipal d’uns 400.000€. L’Ajuntament prepara més actuacions en l’àmbit de la sostenibilitat com la instal·lació d’energies renovables en equipaments i punts de recàrrega per a vehicles elèctrics.

  • 15 de març de 2022 Comença la neteja de les lleres dels torrents Neteja lleres torrents

    Aquesta setmana s’han iniciat els treballs de neteja i desbrossat de les lleres públiques dels torrents en trams urbans del municipi. L’actuació afecta els torrents de Ca n’Estella, De l’Afilador i Dels Canals, i es preveu una durada de tres mesos.

Darrera actualització: 18.09.2017 | 12:16