Medi ambient

Notícies

  • 6 de juny de 2018 La pluja provoca talls i afectacions als camins CAMÍ DEL MASET

    La intensitat de la pluja caiguda en les darreres hores al municipi ha provocat acumulació de graves i fangs en diversos camins del terme i ha obligat a tallar-los per seguretat. Només en les darreres 48 hores s’han registrat 55,8 litres de precipitació, mentre que l’acumulat durant l’any 2018 és de 408,2 l., superant ja els 375 l. recollits el 2017. (Dades facilitades per http://www.meteosesrovires.cat ).

  • 6 de juny de 2018 Neteja de parcel•les i solars PARCEL·LA

    L’Ajuntament recorda als propietaris de les parcel·les i solars buits que tenen el deure de mantenir-los en un estat correcte de conservació i manteniment. Tot i que aquesta condició és per a tot l’any, el terme municipal de Sant Esteve Sesrovires està situat en una zona declarada d’alt risc d’incendi forestal, el que comporta que entre el 15 de juny i el 15 de setembre sigui encara més important que les finques estiguin netes, per ser aquest un període més vulnerable pel que fa al risc d’incendis.

  • 4 de juny de 2018 Sant Esteve ja disposa d’un pla integral de Protecció Civil Presentació DUPROCIM

    La Diputació de Barcelona  ha lliurat a l’Ajuntament el Document únic de protecció civil municipal (DUPROCIM), un document que identifica i avalua els riscos, les accions i mesures necessàries per a la seva prevenció i control. També descriu les mesures de protecció i altres actuacions a adoptar en cas d’emergència al municipi.

Darrera actualització: 18.09.2017 | 12:16