Medi ambient

Notícies

  • 17 de setembre de 2021 El desplegament del nou enllumenat públic arriba al centre urbà Instal·lació nous leds al nucli urbà

    Al setembre ha començat la renovació de llumeneres a diversos carrers i places del centre urbà. En aquests moments s’han col·locat ja el 75% dels 1.700 punts de llum LED inclosos en la 1a fase que finalitzarà a l’octubre amb una avaluació del funcionament per tal de realitzar tots els ajustos necessaris.

  • 12 d'agost de 2021 Noves mesures restrictives al medi natural per risc extrem d’incendi IMATGE DRON

    El Govern ha aprovat un paquet de mesures vigents des d’avui als 279 municipis que, com Sant Esteve, es troben en el nivell 3 del Pla ALFA per l’alt risc d’incendi forestal, com a conseqüència de l’onada de calor. Per a la resta de territori també es recomana la seva aplicació. La majoria de restriccions estaran en vigor fins al 17 d’agost (00.00h).

  • 11 d'agost de 2021 Avança a bon ritme la instal•lació del nou enllumenat públic ENLLUMENAT LED

    Els treballs de renovació de l’enllumenat públic a zones residencials del municipi avança a bon ritme. Actualment ja s’ha instal·lat prop d’una tercera part de les 1.700 llumeneres LED que s'han de substituir en una primera fase que es preveu acabi a l’octubre.

Darrera actualització: 18.09.2017 | 12:16