Medi ambient

Notícies

  • 26 de juliol de 2018 Entra en funcionament l’estació depuradora del torrent de Can Noguera Posada en marxa EDAR Can Noguera

    Avui s’ha posat en marxa l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals (EDAR) autònoma del torrent de Can Noguera, a Ca n’Amat, amb presència de l’alcalde de Sant Esteve, Enric Carbonell, acompanyat per l'alcalde d’Abrera, Jesús Naharro. L’entrada en funcionament de l’estació suposa una important i esperada millora per al barri i per a la regeneració del torrent.   

  • 6 de juny de 2018 La pluja provoca talls i afectacions als camins CAMÍ DEL MASET

    La intensitat de la pluja caiguda en les darreres hores al municipi ha provocat acumulació de graves i fangs en diversos camins del terme i ha obligat a tallar-los per seguretat. Només en les darreres 48 hores s’han registrat 55,8 litres de precipitació, mentre que l’acumulat durant l’any 2018 és de 408,2 l., superant ja els 375 l. recollits el 2017. (Dades facilitades per http://www.meteosesrovires.cat ).

  • 6 de juny de 2018 Neteja de parcel•les i solars PARCEL·LA

    L’Ajuntament recorda als propietaris de les parcel·les i solars buits que tenen el deure de mantenir-los en un estat correcte de conservació i manteniment. Tot i que aquesta condició és per a tot l’any, el terme municipal de Sant Esteve Sesrovires està situat en una zona declarada d’alt risc d’incendi forestal, el que comporta que entre el 15 de juny i el 15 de setembre sigui encara més important que les finques estiguin netes, per ser aquest un període més vulnerable pel que fa al risc d’incendis.

Darrera actualització: 18.09.2017 | 12:16