Benestar Social

Àrea de Benestar Social

l'Àrea de Benestar Social inclou àmbits com el de la gent gran, l'atenció a la dependència, els serveis a la dona, als joves i infants i als immigrants. Així mateix, també es presta atenció a les persones discapacitats i a les que pateixen alguna drogodependència.

Grup de Suport i Ajuda Mútua

El grup de Suport i Ajuda Mútua (GSAM) és un espai gratuït, de relació i suport psicològic i d’intercanvi d’experiències i ajuda mútua entre persones cuidadores no professionals. No és un curs de formació. Es disposa de l’ajuda d’una psicòloga en totes les sessions. L’objectiu del grup és evitar la sobrecàrrega emocional i física de la cura, conèixer altres persones cuidadores i evitar la soledat disminuir l’estrès.Les persones que hi participin s’han de comprometre a voler compartir la seva experiència de cuidadora amb les altres persones que es troben en la mateixa situació i assistir a totes les sessions

Període d’inscripció : del 4 de setembre fins al 2 d’octubre de 2017 - Inici de les sessions : dimecres setmanals del 5 d’octubre fins al 14 de desembre - Horari: de les 17.00h a les 18.30h - Lloc: Aula de Formació (c/Gaudí, 5 )

PLACES LIMITADES

Formulari d'Inscripció

Notícies

  • 5 de juny de 2018 El servei socioeducatiu Espai Obert celebra la festa de cloenda CLOENDA ESPAI OBERT

    Les Escoles Velles van acollir divendres la festa de cloenda de l’Espai Obert, un servei socioeducatiu que dona suport integral a infants i adolescents a través d’activitats educatives i tallers que reforcen el seu creixement personal i escolar. En aquest curs han fet ús del servei  un total de 17 infants i 8 joves d’entre 4 i 15 anys i les seves famílies.

  • 18 de maig de 2018 Oberta la convocatòria d’ajuts al lloguer Sant Esteve Sesrovires

    El Departament d’Habitatge ha obert la convocatòria per les prestacions per al pagament del lloguer corresponent a l’any 2018. Es tracta d’ajuts a fons perdut per fer front al lloguer de les unitats de convivència que tinguin ingressos baixos o moderats, a qui el cost de l'habitatge pot situar en risc d'exclusió social residencial. El termini per tramitar la prestació finalitza el proper 29 de juny.

  • 16 de maig de 2018 Sant Esteve participa en la creació del Servei d’Atenció Integral per garantir els drets de LGTBI a la comarca ACORD CREACIÓ SAI-BAIX LLOBREGAT

    Avui s’ha signat l’acord entre el Consell Comarcal i la Direcció General d’Igualtat de la generalitat que permetrà impulsar un nou Servei d’Atenció Integral (SAI) per a defensar els drets de les persones LGTBI. Amb la creació d’aquest servei es facilitarà atenció de qualitat i de proximitat a persones que pateixin, hagin patit o estiguin en risc de patir discriminació o violència per orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere. Sant Esteve, que dóna suport a la iniciativa, ha estat representat pel segon tinent d’alcalde, Jordi Borrell.

Activitats

Darrera actualització: 01.09.2017 | 13:11