Benestar Social

Àrea de Benestar Social

l'Àrea de Benestar Social inclou àmbits com el de la gent gran, l'atenció a la dependència, els serveis a la dona, als joves i infants i als immigrants. Així mateix, també es presta atenció a les persones discapacitats i a les que pateixen alguna drogodependència.

Grup de Suport i Ajuda Mútua

El grup de Suport i Ajuda Mútua (GSAM) és un espai gratuït, de relació i suport psicològic i d’intercanvi d’experiències i ajuda mútua entre persones cuidadores no professionals. No és un curs de formació. Es disposa de l’ajuda d’una psicòloga en totes les sessions. L’objectiu del grup és evitar la sobrecàrrega emocional i física de la cura, conèixer altres persones cuidadores i evitar la soledat disminuir l’estrès.Les persones que hi participin s’han de comprometre a voler compartir la seva experiència de cuidadora amb les altres persones que es troben en la mateixa situació i assistir a totes les sessions

Període d’inscripció : del 4 de setembre fins al 2 d’octubre de 2017 - Inici de les sessions : dimecres setmanals del 5 d’octubre fins al 14 de desembre - Horari: de les 17.00h a les 18.30h - Lloc: Aula de Formació (c/Gaudí, 5 )

PLACES LIMITADES

Formulari d'Inscripció

Notícies

  • 30 de novembre de 2018 Concentració en defensa dels Serveis Socials i contra la violència envers els treballadors i treballadores CONCETRACIÓ SERVEIS SOCIALS

    L'equip de Serveis socials, membres del comitè d'empresa, treballadors i treballadores municipals, representants polítics i ciutadans s'han concentrat aquest migdia davant l'Ajuntament per mostrar el seu suport amb la treballadora de Serveis Socials de Salt que va patir una agressió. L'acte també ha volgut fer palesa la defensa a tots els professionals de l'àmbit del tercer sector i el rebuig a qualsevol tipus de violència envers els treballadors i treballadores públics. Des del Govern Municipal, la regidora de Règim Intern, Roser Brosed, ha expressat el compromís d'elaborar un protocol d’actuació davant d’agressions al personal de l’Ajuntament.

  • 27 de novembre de 2018 Gran recapte d’aliments fins al 10 de desembre Gan recapte

    El Banc d’Aliments de Sant Esteve impulsa la campanya anual del Gran Recapte el proper divendres 30 de novembre. Però a diferència d’altres localitats, la recollida d’aliments s’estendrà fins al 10 de desembre a Sant Esteve. Divendres i dissabte es posaran tres punts de recollida al centre urbà.

  • 26 de novembre de 2018 Afectació de la vaga de personal d’atenció primària VAGA CAP

    Des d’avui i fins divendres dia 30 està convocada una vaga formulada pel sindicat Metges de Catalunya i que afecta al personal sanitari d’atenció primària. En el cas de Sant Esteve es presten serveis mínims i s'atenen urgències de medicina general i pediatria. Es recomana adreçar-se al CAP per conèixer l'afectació diària dels serveis. 

Activitats

Darrera actualització: 01.09.2017 | 13:11