Benestar Social

Àrea de Benestar Social

l'Àrea de Benestar Social inclou àmbits com el de la gent gran, l'atenció a la dependència, els serveis a la dona, als joves i infants i als immigrants. Així mateix, també es presta atenció a les persones discapacitats i a les que pateixen alguna drogodependència.

Notícies

 • 11 de maig de 2017 La gent gran celebra la seva trobada anual Trobada de la Gent Gran

  Avui s’està celebrant la 36a  edició de la Trobada de la Gent Gran. Com en els darrers anys, s’ha triat el Restaurant del Club de Golf per acollir aquest jornada de germanor que té lloc cada any.  Un cop finalitzi el dinar, hi haurà un sessió de ball amb la música de Zafiro. La Trobada de la Gent Gran està organitzada per l’Àrea de Benestar Social.

 • 3 de maig de 2017 Oberta la convocatòria d’ajuts per pagar el lloguer Ajutas al lloguer

  La Generalitat de Catalunya acaba d’obrir la convocatòria per la concessió de subvencions per al pagament de lloguers del 2017. Les persones interessades poden informar-se a l’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament, que els orientarà i els proporcionarà els impresos necessaris per cursar la sol·licitud.  Es podrà tramitar l’ajut fins al 19 de juny del 2017.

 • 9 de març de 2017 Les Jornades de la Dona reivindiquen la igualtat de gènere Jornades de la Dona

  Els primers actes de les Jornades de la Dona han registrat un important grau de participació. Ahir, un nombrós grup de dones es va reunir per debatre sobre la igualtat i la desigualtat als mitjans de comunicació. Més tard, la Biblioteca Municipal va acollir una conferència sobre els orígens del patriarcat. Les jornades continuen avui amb una excursió a l’Espluga de Francolí i dissabte amb una representació de contes de Mercè Rodoreda al Casino.

 • 6 de març de 2017 Inscripcions obertes per a la xerrada sobre les necessitats bàsiques d'infants i joves Xerrada sobre les necessitats d'infants i joves

  La mestra i terapeuta psicomotriu Alba Soler impartirà la xerrada Les necessitats bàsiques d’infants i joves: sentiments i límits , el 20 de març, a les 17.00h, a l’Espai Obert. Les inscripcions s’han de realitzar al SIAC del 8 a 15 de març o a través d’aquest enllaç . La conferència forma part de les Jornades Formació i Famílies, que estan organitzades per les àrees d’Educació i de Benestar Social.

 • 3 de març de 2017 Millores en la climatizació del centre de salut i del casal de joves CAP de Sant Esteve Sesrovires

  L’Ajuntament ha realitzat millores en el Centre d’Atenció Primària (CAP) i en l’Sputnik, el punt d’informació juvenil, per valor de 13.459,53 euros. En els dos casos s’ha tractat de reparacions del sistemes de climatizació dels equipaments. Així mateix, també s’ha revisat el sistema elèctric de la sala Domènech i Estapà.

Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:19