Benestar social

Notícies

  • 16 de novembre de 2021 Gran Recapte d’Aliments, el 19 i 20 de novembre Gran Recapte

    El Banc d’Aliments Parroquial organitza el  Gran Recapte d’Aliments aquest cap de setmana. Els punts de recollida estaran al costat dels establiments Coaliment, Ca la Maria i Bon Àrea. Al mateix temps, del 19 de novembre fins al 9 de desembre també es podran fer donacions en els diferents equipaments municipals. L’entitat atén actualment a 198 persones (77 famílies).

  • 12 de novembre de 2021 Sant Esteve Sesrovires encendrà 1.118 espelmes per les víctimes de la violència masclista Dia Internacional contra la violència masclista

    La regidoria d’Igualtat, Polítiques Feministes i LGTBI ha preparat un conjunt d’actes amb motiu del Dia internacional contra la violència masclista. Entre les activitats previstes destaca la lectura d’un manifest i l’encesa de 1.118 espelmes, una per cada víctima dels feminicidis ocorreguts des del 2003 a Espanya.

  • 3 de novembre de 2021 La plantilla de l’Ajuntament rep formació sobre violència masclista i llenguatge inclusiu Formació violència masclista

    El personal de l’Ajuntament estan rebent formació sobre el protocol d'abordatge de la violència masclista i de llenguatge inclusiu. Les sessions estan impartides per especialistes en la matèria. Les dues mesures s’emmarquen dins del Pla Intern d’Igualtat aprovat pel ple municipal al mes d’abril.

Activitats

Darrera actualització: 18.01.2021 | 10:06