Benestar social

Notícies

 • 14 de maig de 2022 La Trobada de la Gent Gran comptarà amb l’humor de l’artista Jordi LP Trobada Gent Gran

  Ja estan obertes les inscripcions per a la 39a Trobada de la Gent Gran. Aquest any tindrà lloc el 26 de maig al Recinte Ca n’Amat Paradís. Els participants podran gaudir amb l’humorista  Jordi LP, el dinar i la música i el ball. El preu és de 25 euros i els tiquets es poden reservar fins al 22 de maig al Casal de la Gent Gran.

 • 4 de maig de 2022 La Policia Local se suma a una campanya solidària en suport a la salut mental ESPAI RESPIR

  ‘Espai respir’ és el nom de la iniciativa solidària promoguda per Mossos en favor de la salut mental i a la què s’ha adherit la Policia Local de Sant Esteve. Han posat a la venda uns kits formats per una bossa i una llibreta que poden adquirir-se a l’Ajuntament i també a la Fira de Primavera, al preu de 15€.

 • 28 d'abril de 2022 La Fundació Formació i Treball gestiona 21.313 tones de tèxtil

  La Fundació Formació i Treball és una entitat dedicada a la formació i inserció laboral de persones en exclusió social mitjançant el reciclatge de roba usada. L’any 2021 va gestionar 21.313 tones de tèxtil, un 30% més que l’any anterior. A la planta de Roba Amiga de Sant Esteve Sesrovires, l’entitat ha implantat una innovadora tecnologia que permet classificar grans volums de roba per a la seva posterior reutilització.

   

Activitats

Darrera actualització: 18.01.2021 | 10:06