Benestar Social

Àrea de Benestar Social

l'Àrea de Benestar Social inclou àmbits com el de la gent gran, l'atenció a la dependència, els serveis a la dona, als joves i infants i als immigrants. Així mateix, també es presta atenció a les persones discapacitats i a les que pateixen alguna drogodependència.

Grup de Suport i Ajuda Mútua

El grup de Suport i Ajuda Mútua (GSAM) és un espai gratuït, de relació i suport psicològic i d’intercanvi d’experiències i ajuda mútua entre persones cuidadores no professionals. No és un curs de formació. Es disposa de l’ajuda d’una psicòloga en totes les sessions. L’objectiu del grup és evitar la sobrecàrrega emocional i física de la cura, conèixer altres persones cuidadores i evitar la soledat disminuir l’estrès.Les persones que hi participin s’han de comprometre a voler compartir la seva experiència de cuidadora amb les altres persones que es troben en la mateixa situació i assistir a totes les sessions

Període d’inscripció : del 4 de setembre fins al 2 d’octubre de 2017 - Inici de les sessions : dimecres setmanals del 5 d’octubre fins al 14 de desembre - Horari: de les 17.00h a les 18.30h - Lloc: Aula de Formació (c/Gaudí, 5 )

PLACES LIMITADES

Formulari d'Inscripció

Notícies

  • 21 de març de 2019 Carlos Romero dona suport al projecte #RepteMetàstasi Repte Metàstasi

    El sesrovirenc Carlos Romero, impulsor de projectes solidaris com Nedar Contra Corrent, és una de les persones dona suport al #RepteMetàstasi, un projecte de l’Institut de Recerca Biomèdica per sensibilitzar sobre el càncer. Romero ha gravat un vídeo per a aquesta causa solidària on explica les raons per les quals s’ha implicat en aquesta campanya.

  • 20 de març de 2019 Obertes les inscripcions per participar a la Fira de Primavera FIRA PRIMAVERA

    Del 21 de març i fins al 4 d’abril s’obre el període per sol·licitar parada a la Fira de Primavera, l’aparador del comerç i del teixit associatiu local. La fira se celebrarà el proper 12 de maig pels carrers del centre urbà. 

  • 15 de març de 2019 L'ampliació de l'Hospital de Martorell, en marxa HOSPITAL DE MARTORELL

    L’Hospital de Martorell ha començat les obres d’ampliació del centre, amb una durada de 8 anys i una inversió d’entre 18 i 20 milions d’euros. El projecte preveu la construcció d’un nou edifici i l’increment de serveis.

Activitats

Darrera actualització: 01.09.2017 | 13:11