Benestar Social

Àrea de Benestar Social

l'Àrea de Benestar Social inclou àmbits com el de la gent gran, l'atenció a la dependència, els serveis a la dona, als joves i infants i als immigrants. Així mateix, també es presta atenció a les persones discapacitats i a les que pateixen alguna drogodependència.

Oferta de Cursos i Tallers

Notícies

  • 4 de desembre de 2020 L’Ajuntament i les AMPAs promouen una campanya de recollida de joguines Campanya Complex Nadal 2019

    Amb l’objectiu que tots els infants del municipi puguin gaudir de la màgia de les festes nadalenques i rebre un regal, l’Ajuntament amb la col·laboració de les AMPAs de les escoles i l’institut impulsen una campanya de recollida de joguines. La campanya s’inicia el proper dilluns dia 7 i fins al 21 de desembre, amb el Complex Esportiu com a punt de recollida.

  • 27 de novembre de 2020 Una ponència teatral sobre la violència cap a les dones Pamela Palenciano

    El 25 de novembre és el Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones. En el marc de les activitats organitzades amb aquest motiu per la regidoria de Gènere i Igualtat, es troba la ponència teatral Deshilando las violencias machistas, de l’actriu i activista feminista Pamela Palenciano. La representació es podrà veure en directe pel canal de Youtube del Consell Comarcal, el 30 de novembre, d'11:30 a 12:30 hores.

  • 24 de novembre de 2020 El Banc d’Aliments recull 2.000 kg en el Gran Recapte Banc d'Aliments

    Els sesrovirencs han atès la crida del Gran Recapte del Banc d’Aliments Parroquial i han donat 2.000 kilograms d’aliments els dies 20 i 21 de novembre. També s’ha habilitat un compte corrent per a la gent que vulgui fer una aportació econòmica. Durant tot l’any també es poden fer donacions al Banc d’Aliments.

Darrera actualització: 14.09.2020 | 11:00