Benestar social

Notícies

  • 2 de març de 2021 Les Jornades de la Dona reivindiquen el 8 de març Jornades de la Dona

    Dissabte arrenquen les Jornades de la Dona amb un espectacle que combinarà paraula i dansa.  Enguany, hi haurà vuit activitats de diferent temàtica amb motiu del 8 de març, com ara teatre, propostes per als joves i la lectura d'un manifest, entre d’altres. Les propostes han estat elaborades per la Regidoria de Gènere i Igualtat amb la col·laboració de diverses entitats.

  • 28 de febrer de 2021 L'Alexandra Peraut, protagonista d'un conte solidari sobre la progèria Portada del conte

    L’Alexandra, una petita sesrovirenca de 4 anys, pateix progèria i és l’únic cas diagnosticat a Catalunya. El periodista martorellenc Quim Miró l’ha convertit en la protagonista del conte il·lustrat Una nena entre vint milions, els beneficis del qual es destinaran a la investigació de la malaltia. El projecte es presenta en el marc de la celebració avui del Dia Mundial de les malalties minoritàries i compta amb el suport de l'Ajuntament. El llibre veurà la llum per Sant Jordi.

  • 25 de febrer de 2021 Comença la vacunació al personal dels centres educatius i les trucades als majors de 80 anys Vacunació docents

    Aquesta setmana s’ha iniciat la vacunació contra la Covid al personal dels centres educatius del municipi de fins a 55 anys. També es preveu que en els propers dies es comencin a administrar vacunes als majors de 80 anys que no viuen en residències i a grans dependents. El CAP del municipi ja s’hi està posant en contacte telefònic per concertar dia i hora.

Darrera actualització: 18.01.2021 | 10:06