Benestar Social

Àrea de Benestar Social

l'Àrea de Benestar Social inclou àmbits com el de la gent gran, l'atenció a la dependència, els serveis a la dona, als joves i infants i als immigrants. Així mateix, també es presta atenció a les persones discapacitats i a les que pateixen alguna drogodependència.

Notícies

 • 21 de juny de 2017 Iniciativa per recuperar excedents alimentaris a favor de les persones necessitades Projecte Mentali

  L’Ajuntament, una empresa de menjar escolar i dues entitats del poble van signar dilluns un conveni per fer realitat el projecte Mentali,una iniciativa amb l’objectiu de recuperar l’excedent alimentari que procedeix de la cuina del centre educatiu i distribuir-lo a les persones més necessitades del municipi.  El programa començarà a aplicar-se al setembre, coincidint amb l’inic del curs escolar.

 • 14 de juny de 2017 Avís de situació de risc de calor Calor

  Segons informacions del Servei Meteorològic de Catalunya avui hi ha possibilitat de superació de temperatures extremes a gairebé a tota Catalunya, demà les comarques del litoral i prelitoral deixaran d'estar afectades i divendres només romandran afectades les
  comarques de Lleida més Anoia, Bages, Priorat, Ribera d'Ebre i Terra Alta. Podeu consultar els consells de la Generalitat de Catalunya davant d'un cop de calor en la següent pàgina web: http://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/cop-de-calor/cop-de-calor/

   

 • 3 de juny de 2017 L’Espai Obert ofereix educació social especialitzada a infants i joves Festa Espai Obert

  El servei municipal Espai Obert va celebrar ahir la seva festa de fi de curs amb una activitat lúdica als jardins de l’Ajuntament. L’Espai Obert és un espai socioeducatiu integrador adreçat a infants i joves d’entre 4 i 16 anys. El servei aposta per la cooperació entre institucions públiques i privades i enguany ha comptat amb la col·laboració econòmica de La Caixa en diversos línies d’acció.

 • 11 de maig de 2017 La gent gran celebra la seva trobada anual Trobada de la Gent Gran

  Avui s’està celebrant la 36a  edició de la Trobada de la Gent Gran. Com en els darrers anys, s’ha triat el Restaurant del Club de Golf per acollir aquest jornada de germanor que té lloc cada any.  Un cop finalitzi el dinar, hi haurà un sessió de ball amb la música de Zafiro. La Trobada de la Gent Gran està organitzada per l’Àrea de Benestar Social.

 • 3 de maig de 2017 Oberta la convocatòria d’ajuts per pagar el lloguer Ajutas al lloguer

  La Generalitat de Catalunya acaba d’obrir la convocatòria per la concessió de subvencions per al pagament de lloguers del 2017. Les persones interessades poden informar-se a l’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament, que els orientarà i els proporcionarà els impresos necessaris per cursar la sol·licitud.  Es podrà tramitar l’ajut fins al 19 de juny del 2017.

Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:19