Benestar social

Notícies

  • 6 de setembre de 2021 Avui dilluns comença la inscripció als cursos i tallers de Benestar Social Casal Gent Gran

    Del 6 al 17 de setembre es poden fer les inscripcions als Cursos i Tallers organitzats des de l’Àrea de Benestar Social. Enguany s’incorporen a l’oferta l’espai Comunitat Digital i un Taller de Conversa per a persones nouvingudes. Així mateix es mantenen els programes per a la gent gran, adults, dona, infància, adolescència i les iniciatives del Casal de la Gent Gran.

  • 11 d'agost de 2021 Activat el Duprocim en fase d'alerta per l’onada de calor i risc d'incendi ADF

    Aquest matí l’alcaldessa accidental, Roser Brosed, ha activat el Pla de Protecció Civil Municipal (Duprocim) en fase d’alerta per l’arribada de l’onada de calor i l’elevat risc  d’incendis forestals. Es preveuen temperatures extremes des d’avui i fins diumenge. Es demana màxima precaució i evitar activitats de risc.

  • 17 de juliol de 2021 El programa europeu FEAD entrega 2,7 tones de productes al Banc d’Aliments ALIMENTS PROGRAMA EUROPEU

    El Banc d’Aliments Parroquial ha rebut, a través de Creu Roja, un total de 2.764 quilos de productes provinents d’excedents alimentaris en el marc del Programa Operatiu d’Ajuda Europea als més desafavorits (FEAD). Tot i aquesta aportació extraordinària, l'entitat precisa d'altres productes bàsics per atendre les 200 persones usuàries del servei.  

Darrera actualització: 18.01.2021 | 10:06