Benestar Social

Àrea de Benestar Social

l'Àrea de Benestar Social inclou àmbits com el de la gent gran, l'atenció a la dependència, els serveis a la dona, als joves i infants i als immigrants. Així mateix, també es presta atenció a les persones discapacitats i a les que pateixen alguna drogodependència.

Grup de Suport i Ajuda Mútua

El grup de Suport i Ajuda Mútua (GSAM) és un espai gratuït, de relació i suport psicològic i d’intercanvi d’experiències i ajuda mútua entre persones cuidadores no professionals. No és un curs de formació. Es disposa de l’ajuda d’una psicòloga en totes les sessions. L’objectiu del grup és evitar la sobrecàrrega emocional i física de la cura, conèixer altres persones cuidadores i evitar la soledat disminuir l’estrès.Les persones que hi participin s’han de comprometre a voler compartir la seva experiència de cuidadora amb les altres persones que es troben en la mateixa situació i assistir a totes les sessions

Període d’inscripció : del 4 de setembre fins al 2 d’octubre de 2017 - Inici de les sessions : dimecres setmanals del 5 d’octubre fins al 14 de desembre - Horari: de les 17.00h a les 18.30h - Lloc: Aula de Formació (c/Gaudí, 5 )

PLACES LIMITADES

Formulari d'Inscripció

Notícies

 • 19 de desembre de 2017 El Banc d’Aliments recull més de 1.800 quilos de productes RECOLLIDA ALIMENTS

  Una vegada més, els sesrovirencs han mostrat el seu caràcter solidari aportant prop de dues tones de productes de primera necessitat per al Banc d’Aliments, en el marc de la campanya que s’ha dut a terme aquest desembre. En total, s’han recollit 1.838 quilos, xifra que supera la tona i mitja  aconseguida l’any passat.

 • 27 de novembre de 2017 Campanya de recollida de productes per al Banc d'Aliments de Sant Esteve GRAN RECAPTE D'ALIMENTS

  Un any més, coincidint amb la campanya del Gran Recapte de Catalunya que tindrà lloc els dies 1 i 2 de desembre, el Banc d’Aliments de Sant Esteve fa una nova crida per recollir productes de primera necessitat. L’activitat se centrarà en la instal·lació de 3 punts de recollida: al carrer de Pau Costas (al costat de CoAliment) i a l’avinguda Montserrat (davant de Ca la Maria i de Bon Àrea). Divendres dia 1 l’activitat serà de matí i tarda (de les 10 a les 14 h i de les 17 a les 20 h.) mentre que el dissabte dia 2 es podran fer aportacions durant l’horari de matí.

 • 25 de novembre de 2017 Manifest Dia contra la violència masclista #25N #25N #DiemProu

  L'Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires, i des de la regidoria de la Dona, expressem el nostre més profund rebuig a la violència envers les dones i subscribim el manifest unitari que signen Generalitat, diputacions, i les entitats municipalistes en el marc de la celebració del 25N, Dia Internacional contra la violència masclista. A Sant Esteve #Diemprou.

 • 8 de novembre de 2017 Ajuts per al transport d'estudiants fora i dins del municipi ESTUDIANTS

  Aquesta setmana finalitzen les convocatòries de les dues línies d’ajuts per al transport d’estudiants que atorga anualment l’Ajuntament. D’una banda, l’ajut per al transport d’estudiants que estiguin cursant formació reglada en centres públics de la província o adscrits que no s’imparteixin al municipi i, de l’altra, l’ajut al transport escolar per assistir als centres educatius públics d’infantil, primària i secundària de Sant Esteve.

 • 5 de setembre de 2017 Neix un grup de suport i ajuda per a les persones cuidadores Grup de Suport

  L’Àrea de Benestar Social ha impulsat la creació del Grup de Suport i Ajuda Mútua (GSAM). La iniciativa s’adreça a les persones cuidadores no professionals, per tal que tinguin un espai on poder intercanviar experiències i ajudar-se mútuament. Aquesta activitat és completament gratuïta i començarà el proper 4 d’octubre. Les inscripcions ja estan obertes.

Activitats

Darrera actualització: 01.09.2017 | 13:11