Educació

Llar d'Infants Municipal - Preinscripció i Matrícula

Podeu consultar tota la informació relativa a al preinscripció i matriculació de la Llar d'Infants Municipal La Ginesta en el següent document:

Preinscripió i matriculació curs 2017-2018 Llar d'Infants La Ginesta

Pots descarregar-te la sol·licitud de preinscripció en els següent enllaç:

Formulari de preinsripció curs 2017-2018 Llar d'Infants La Ginesta

Llistat de baremació de les sol·licituds de la Ginesta, curs 2017-2018

Llistat admesos Llar d'Infants La Ginesta, curs 2017-2018

 

Infantil Primària i ESO - Preinscripció i matrícula

INFORMACIÓ PREINSCRIPCIÓ I MATRICULA CURS 2017-2018
Ensenyaments de segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria (ESO)

IMPRÈS SOL·LICITUD CURS 2017-18
Sol·licitud de preinscripció a ensenyaments de segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria en centres educatius sufragats amb fons públics. Curs 2017-2018

Estudiar al municipi

La realitat de la societat actual estableix un nou escenari vers les polítiques educatives aplicables i entén l’educació com a eix estratègic per al desenvolupament dels municipis.

L’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires dóna prioritat a les accions en política educativa, així com als recursos que hi destina i les metodologies de treball que desenvolupa.

En l’actualitat l’oferta educativa del municipi engloba des de l’etapa d’educació infantil, passant per Primària i Secundària, fins a arribar al Batxillerat.

Llar d’Infants (infantil 1r cicle)
Educació Infantil (2n cicle) i Primària
ESO
Batxillerat
Estudis no reglats

 

Notícies

 • 19 de gener de 2018 Vinya del Sastret participa al concurs Apilo de recollida de piles usades CONCURS APILO

  L'Escola Vinya del Sastret participa a la quarta edició del concurs "Les piles, a l'Apilo de l'escola". Es tracta d’una iniciativa adreçada als centres educatius de Catalunya que té per objectiu fomentar la recollida selectiva de piles i acumuladors portàtils entre l’alumnat i les seves famílies. L’escola ja va prendre part en l’edició de 2015 en la qual van aconseguir recollir 99 quilos.  

 • 17 de gener de 2018 Comença el segon torn del Rodajocs RODAJOCS

  Ahir va començar el segon torn del Rodajocs, un espai adreçat a les famílies amb infants d’1 a 3 anys on pares i mares acompanyats dels seus fills gaudeixen de diverses propostes de joc i experimentació. En aquest segon torn del Rodajocs hi participen 12 famílies amb infants nascuts l’any 2016. Les sessions tenen lloc els dimarts a la tarda a les instal·lacions de La Ginesta. El curs finalitzarà el proper 19 de març.

 • 15 de gener de 2018 La Justícia dóna la raó als ajuntaments sobre el finançament de la Generalitat en les places de llar d’infants municipals entre 2012 i 2015 LLAR INFANTS

  El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha donat la raó als ajuntaments, entre ells el de Sant Esteve, en relació a la demanda per reclamar al Departament d’Ensenyament de la Generalitat les aportacions compromeses per a les llars d’infants dels cursos escolars 2012-13, 2013-14 i 2014-15. La sentència reconeix als ajuntaments demandants el dret a percebre els 1.300 euros per alumne/curs en el període comprès entre 2012 i 2015.

 • 12 de gener de 2018 Ensenyament preveu recuperar una línia de P3 i de 4t ESO per al proper curs Reunió Serveis Territorials Ensenyament

  Responsables dels Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament, dels àmbits d’inspecció i planificació, s’han reunit amb el regidor d’Educació, Jordi Borrell, acompanyat per la 1a tinent d’alcalde, Ma. del Carme Rallo, per abordar la programació del proper curs escolar a Sant Esteve, que preveu la recuperació d’una línia de P3 i de 4t ESO.

 • 27 de novembre de 2017 Campanya de recollida de productes per al Banc d'Aliments de Sant Esteve GRAN RECAPTE D'ALIMENTS

  Un any més, coincidint amb la campanya del Gran Recapte de Catalunya que tindrà lloc els dies 1 i 2 de desembre, el Banc d’Aliments de Sant Esteve fa una nova crida per recollir productes de primera necessitat. L’activitat se centrarà en la instal·lació de 3 punts de recollida: al carrer de Pau Costas (al costat de CoAliment) i a l’avinguda Montserrat (davant de Ca la Maria i de Bon Àrea). Divendres dia 1 l’activitat serà de matí i tarda (de les 10 a les 14 h i de les 17 a les 20 h.) mentre que el dissabte dia 2 es podran fer aportacions durant l’horari de matí.

Darrera actualització: 02.06.2017 | 12:06