Educació

Infantil Primària i ESO - Preinscripció i matrícula

INFORMACIÓ PREINSCRIPCIÓ I MATRICULA CURS 2017-2018
Ensenyaments de segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria (ESO)

IMPRÈS SOL·LICITUD CURS 2017-18
Sol·licitud de preinscripció a ensenyaments de segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria en centres educatius sufragats amb fons públics. Curs 2017-2018

Llar d'Infants Municipal - Preinscripció i Matrícula

Properament publicarem tota la informació sobre la preinscripció a la Llar d'Infants Municipal.

Estudiar al municipi

La realitat de la societat actual estableix un nou escenari vers les polítiques educatives aplicables i entén l’educació com a eix estratègic per al desenvolupament dels municipis.

L’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires dóna prioritat a les accions en política educativa, així com als recursos que hi destina i les metodologies de treball que desenvolupa.

En l’actualitat l’oferta educativa del municipi engloba des de l’etapa d’educació infantil, passant per Primària i Secundària, fins a arribar al Batxillerat.

Llar d’Infants (infantil 1r cicle)
Educació Infantil (2n cicle) i Primària
ESO
Batxillerat
Estudis no reglats

 

Notícies

 • 21 de març de 2017 El 23 de març comença el període de preinscripció als centres educatius Preinsripció curs 2017-18

  El dijous 23 de març s’inicia el període de preinscripció per als alumnes que vulguin estudiar als centre educatius de La Roureda, Vinya del Sastret i Montserrat Colomer durant el curs 2017-18. El termini finalitza el 4 d’abril. Cada centre ha establert un horari per atendre les famílies i assessorar-les. El full de preinscripció es pot descarregar a la web sesrovires.cat.

 • 14 de març de 2017 Taller 'Créixer en família' a l’escola Vinyes Verdes Taller Créixer en família

  L’AMPA de l’Escola Vinyes Verdes organitza el taller Créixer en família , un cicle de sis sessions on es reflexionarà i s’intercanviaran experiències sobre el paper de les famílies en la tasca educativa. El taller és gratuït. La primera sessió serà el proper 24 de març. Créixer en família compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i amb la col·laboració de la Regidoria d’Educació de Sant Esteve Sesrovires.

 • 6 de març de 2017 Inscripcions obertes per a la xerrada sobre les necessitats bàsiques d'infants i joves Xerrada sobre les necessitats d'infants i joves

  La mestra i terapeuta psicomotriu Alba Soler impartirà la xerrada Les necessitats bàsiques d’infants i joves: sentiments i límits , el 20 de març, a les 17.00h, a l’Espai Obert. Les inscripcions s’han de realitzar al SIAC del 8 a 15 de març o a través d’aquest enllaç . La conferència forma part de les Jornades Formació i Famílies, que estan organitzades per les àrees d’Educació i de Benestar Social.

 • 21 de desembre de 2016 Actuacions de manteniment i millora en instal•lacions municipals NETEJA DEL PAVIMENT SINTÈTIC DEL PAVELLÓ

  En les darreres setmanes s’estan duent a terme actuacions en diversos equipaments municipals adreçades al seu manteniment i millora. S’han realitzat treballs a l’Escola La Roureda i al Complex Esportiu. Així mateix, en els propers dies està prevista la renovació de l’enllumenat tant de la sala del teatre del Casino com de la Pista Coberta Francesc Castellet.

 • 14 de desembre de 2016 L'èxit del Rodajocs en preveu l'ampliació amb un tercer torn PARTICIPANTS 1R TORN RODAJOCS CURS 2016-2017

  El passat 5 de desembre va finalitzar el primer grup del Rodajocs, un servei municipal adreçat a infants d’1 a 3 anys i les seves famílies, on el joc és el fil conductor de les sessions. En aquesta primera convocatòria hi han participat 13 famílies.

Darrera actualització: 23.03.2017 | 12:58