Taller d’emocions per als estudiants de l’ESO

Dilluns, 8 d'abril de 2019 a les 13:00

Alumnes de 1r i 3r d’ESO  de l’Institut Montserrat Colomer estan participant en un taller de gestió emocional. El seminari està organitzat per l’Àrea d'Educació i se centra especialment en aspectes com la  gestió de les emocions, la millora de l’autoestima i el desenvolupament del jo a partir dels interessos, motivacions i característiques personals.

El taller rep el nom de Jo i el meu jo i busca proporcionar eines als estudiants perquè aprenguin a gestionar les seves emocions i a millorar el seu nivell d’autoestima.  Aquests temes són molt importants en l’adolescència i permeten als joves comprendre el lloc que ocupen en el seu entorn personal i acadèmic.

Els estudiants de 1r d’ESO van realitzar el taller el passat mes de març. En canvi, els alumnes de 3r d’ESO estant assistint a aquest seminari durant els mesos d’abril i maig.

Les sessions del taller són impartides per Núria Ortega, educadora especialitzada en acompanyament a famílies i adolescents des de la perspectiva de la Pedagogia Sistèmica.

Darrera actualització: 08.04.2019 | 13:48