Promoció Econòmica

Notícies

  • 1 de desembre de 2022 Torna la campanya ‘El comerç local t’aporta valor’ amb nous cupons descompte campanya comerç local

    Coincidint amb la proximitat de les festes nadalenques i amb l’objectiu de promoure la compra local, la regidoria de Promoció Econòmica, Comerç i Acció Turística posa de nou en marxa la campanya “El Comerç de Sant Esteve t’aporta valor. Fes Nadal a casa”. En aquesta edició es lliurarà un cupó descompte de 10 € per unitat familiar que es podrà bescanviar en la setantena de comerços i serveis adherits.  

  • 28 de novembre de 2022 Xerrada sobre com aconseguir el perdó dels deutes amb la Llei de la Segona Oportunitat Segona oportunitat

    La coneguda popularment com a Llei de la Segona Oportunitat és una norma que vol ajudar a persones i empreses amb problemes de solvència per aconseguir acords i rebaixes dels seus deutes. El proper 15 de desembre, l’advocat Jaume Rocabert oferirà una xerrada gratuïta online sobre el tema. Les inscripcions ja estan obertes. L’acte està organitzat pel projecte Fem Xarxa, Fem Empresa.

  • 17 de novembre de 2022 Inscripcions obertes al curs per aprendre a utilitzar el mòbil per buscar feina Curs mòbil

    El Centre de Formació Jaume Balmes organitza el curs El mòbil com  a eina per a la recerca de feina dins del programa de formació subvencionada per a dones.  Les inscripcions s’han de fer en l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament a partir del 18 de novembre.

Activitats

Darrera actualització: 23.11.2021 | 13:16