Preinscripció a segon cicle d’infantil, primària i ESO, del 29 de març al 9 d’abril

Dimecres, 27 de març de 2019 a les 15:00

A partir de divendres 29 març i fins al 9 d’abril s’obre el període per presentar la sol•licitud de preinscripció escolar per al segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria, per al curs escolar 2019-2020. Tota la informació i documentació està disponible a l’apartat d’Educació del web sesrovires.cat o al web del Departament d’Educació de la Generalitat.

La sol·licitud de preinscripció ha d’anar acompanyada de la documentació requerida i s’ha de presentar en el termini establert i en el centre que s'ha demanat en primer lloc. Cal consultar el calendari sobre les publicacions de llistes i els terminis de reclamacions.

La novetat més destacada respecte a la preinscripció del curs passat és que deixen de ser criteris complementaris: que l’alumne/a pateixi una malaltia crònica que afecti el sistema digestiu, endocrí o metabòlic; i  que el pare, mare, tutor legal o germà/na hagin estat escolaritzats al centre amb anterioritat. Només es considera criteri complementari el fet que l’alumne/a manté és de família nombrosa o monoparental.

D’altra banda, el període per formalitzar la matrícula per a aquestes etapes serà del 20 de juny al 26 de juny de 2019, ambdós inclosos.  

Paral·lelament, avui s’ha publicat als taulells d’anuncis dels diferents centres escolars l’oferta inicial de places per al curs 2019-2020. 

WEB EDUCACIÓ AJUNTAMENT

WEB DEPARTAMENT D'EDUCACIÓ GENERALITAT
 

Darrera actualització: 27.03.2019 | 15:56