Participació

Espai de participació

Documents

Notícies

  • 22 d'octubre de 2022 Sant Esteve presenta la campanya “Com a casa” per potenciar el sentiment de pertinença SANT ESTEVE COM A CASA

    Durant la Festa de la tardor que se celebrarà aquest diumenge 23 d’octubre, l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires farà pública la campanya “Com a casa”. Aquesta campanya té l’objectiu de potenciar el sentiment de pertinença a Sant Esteve Sesrovires i vol fomentar als sesrovirencs i sesrovirenques que se sentin com a casa quan estan als carrers, places o equipaments del poble.

  • 13 de setembre de 2022 Publicada la llista del cens electoral per al sorteig de candidats a jurat popular JUSTICIA

    La Llei del Tribunal del Jurat estableix l’obligació d’un sorteig per determinar les persones candidates a formar part d’un jurat popular. Aquestes s’elegeixen a partir de la llista del cens electoral, que la ciutadania pot consultar des d’avui i fins al 21 de setembre a dependències municipals.

  • 20 de juliol de 2022 El nombre de sol·licituds de l’IDCAT continua creixent i ja arriba a més de 320 certificats IDCAT Certificat

    L’Ajuntament va començar a tramitar l’IDCAT Certificat al juliol de l’any passat. Des de llavors, més de 320 persones s’han apropat a les dependències municipals per obtenir aquest certificat que permet fer múltiples gestions amb les administracions  públiques. L’obtenció de l’IDCAT Certificat és gratuïta i es pot obtenir amb una única visita al SIAC.

Darrera actualització: 21.11.2017 | 15:02